![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() I tak po pierwsze pomine już fakt, że szkielet został skopiowany z mojej, ale prosze o natychmiastowe usunięcie loga mojego autorstwa, oraz loga CDRinfo.pl, Dział download nie chce mi sie komentować jego zawartości, nie sprawdzałem cce ale jesli napisałeś wersja full, to lepiej usuń linka z forum do tego działu ! Co do poradników, jest jeden oczywiście skradziony - bo autorstwa kolegi @macnow'a (dlaczego usunąleś koniec opisu ?była tam wzmianka o autorze) Tak więc masz chwilkę na usunięcie i zmianę "Swojej stronki". BTW K#$E@^a pierwszy raz spotykam sie z takim przekrętem. ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.11.2004
![]() |
oki.. no więc tak.. co do "natychmiastowe usunięcie loga mojego autorstwa, oraz loga CDRinfo.pl" oki, zaraz się zrobi.. miałem zapytać, sorki, trochę zwlekałem, ale skoro sobie nie życzysz, to nie ma problemu.. z twojej wiąłem tylko info o www.nrg.to..
szkielet jest mój!!! nie wiem, czy jest wogóle podobny.. robiłem wszystko od zera na front page, a najbardziej spodobał mi się taki układ, który wybrałem z szablonów.. nie wiem, czy jest on podobny do twojego (no menu po lewej?? jeśli o to ci chodzi.. ale to chyba norma, że albo u góry, albo po lewej, tak wiec jestem w 100% pewny, ze robiłem sam, więc w tym nic nie zmienię.. a jeśli chodzi o poradnik, to faktycznie w linku jest tylko "edycja oryginalnego menu" ale kiedy na niego klikniesz to dużą czcionką u samej góry pisze "Edycja oryginalnego menu DVD by macnow" edycja - 2 minuty później ![]() zrobione, co powinnobyć zrobione.. z forum usunięte (przez te full wersje) bannery do twojej stronki i cdrinfo usunięte.. a reszta czyli: mój szkielet ![]() ![]() jeśli jeszcze coś, to daj znać.. jeśli nie, to może 'skasuj' tą czerwoną kropkę koło moich postów (o ile się da ![]() ![]() z góry thx i sorki za te bannery bez wcześniejszego zapytania o zgodę..
...ale ja tej przyszłości u Ciebie nie widzę... Ostatnio zmieniany przez skip18 : 25.12.2004 o godz. 10:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Ok
![]() co do "kropki" poczekaj do jutra ....
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.09.2003
![]() |
Ja również prosiłbym o usunięcie mojego poradnika
![]() ![]() Z góry dzięki...
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.11.2004
![]() |
heh no spox.. zaraz go nie będzie.. tylko, że ">Kopiowanie<, edycja, wnoszenie poprawek do tego tekstu jak najbardziej wskazane, jednak prosiłbym o nie kasowaniu informacji o jego autorze, bo na jego napisanie straciłem ze 2 godzinki"
więc, skoro tak piszesz, to nie pytałem.. po prostu zostawiłem autora.. ale poradnika już nie ma..
![]() |
![]() |
|
|