![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
Szukam nietypowego programu do płyt CD-R lub DVD-R.
Witam
Poszukuję programu, który będzie umożliwiał stworzenie płyty (wszytko jedno cd-r czy dvd-r) na której będą w postaci tekstów wyświetlanych na ekranie pytania, a pilotem od stacjonarnego DVD po wyborze jednej z kilku dostępnych odpowiedzi będzie można przechodzić do następnych poziomów pytań. Spotkałem się ostatnio z czymś takim na płycie DVD "Król Lew' na której (oprócz filmu oczywiście) zamieszczono proste gry i quizy dla dzieci. Ogólnie więc chodzi o to, aby jakiś program miał możliwość tworzenia link'ów pomiędzy klipami video lub plikami ze zdjęciami i aby była możliwość zapisania tego w formacie VIDEO CD lub DVD VIDEO. Z góry dzięki za pomoc. Piotr
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2003
![]() |
mysle ze My Sonic DVD sobie z tym poradzi choć mam go dopiero od 2 dni, czy może się myle?
tomx |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.07.2003
![]() |
A masz jakieś namiary skąd można zdobyś ten program ?
Piotr
|
|
|
#4 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2003
![]() |
Mam go bo dostałem razem z nagrywarką Liteona 411
tomek |
|
|
|
|
|
#5 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
uruchamiasz Sonica i klikasz Create or Modifiya DVD-Video Project
no i tam sie bawisz dodajac Sub-Menu itd... o to chodzilo? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
Mowa tu o raczej interaktywnym dośc rozbudowanym menu. Sonic My DVD nie poradzi sobie z tym. Do takich celów polecam DVD Menu Studio. Prawdziwy kombajn. Trochę rozbudowany, ale dla chcącego nie ma nic trudnego. Tam zrobisz wszystko co chcesz, a gotowy projekt możesz wyeksportować bezpośrednio do Sonic MyDVD lub Sonic MyDVDit. Program znajdziesz tu: http://www.mediachance.com/
|
![]() |
|
|