![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.12.2004
![]() |
padł TMPGEncoder pomocy!!!!!!
dotychczas bylo wszystko ok. duzo uzywalem tego programu - laczylem, dzielilem pliki, przerabialem z avi na mpg.... itp. to akurat nieistotne!
problem w tym, ze teraz nie chce mi chodzic TPMGEnc. podczas proby zaladowania pliku do obrobki pojawia sie okno o treści: "READ ERROR OCCURED AT ADDRESS 7C910F29 OF MODULE 'ntdll.dll' WITH 00000000" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cześć, nie znam się na errorach możesz spróbować zainstalować jeszcze raz tmpgenc i sprawdź czy masz tą bibliotekę ntdll.dll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
O ile masz windowsa Xp albo 2000:
Jezeli jest to biblioteka systemowa to zrob tak (powinno pomoc): 1.Wloz plytke z windowsem do naped z ktorego go instalowales 2.Odpal start - uruchom: cmd 3.Wpisz: sfc/scannow 4.Czekaj cierpliwie az sobie wszystko z plyty zgra 5.RESTART. Mam nadzieje ze pomoze.
![]() |
#4 | |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.12.2004
![]() |
Dzieki serdeczne wszystkim za pomoc! jednakże na niewiele sie zdala... przyszedl specjalista do ustawienia sieci lokalnej (tez mam problem) i niestety byl na tyle niezdarny, ze podczas jakiejs instalacji wylaczyl UPS ^_^ no i caly system padl. po odtworzeniu systemu z kopii zapasowej problem, o ktorym pisalem wczesniej juz jest nieaktualny.... wszystko chodzi jak nalezy (no oczywiscie oprocz sieci bo specjalista jej nie zrobil ^_^ )
P.S. nie wiem czy akurat mam sie z czego smiac skoro siec nie dziala... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|