![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2005
![]() |
płyta DVD i dodatkowo zdjęcia
Witam, szanownych Państwa.
Mam takie pytanko, mam dla koleżanki zrobić płytkę DVD do stacjonarnego DVD na której będą filmiki oraz zdjęcia. Jaki program polecicie w którym mogę zrobić menu na ktorym będzie można wybrać np. oglądanie filmików lub oglądanie zdjęć. Fajny i łatwy jest NeroVision ale tam mogę zrobić płytę DVD z filmikami lub pokaz slajdów ze zdjęć. A chciałbym to zrobić z jednego menu. Dobrze by było jakby polecany przez Was program mogł konwertować film na format DVD z innych formatów. Z góry Serdecznie dziękuję za okazane zainteresowanie. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2005
![]() |
cześć, jest programik fajny do tego. kiedyś był na tej stronce opisany ale chyba znikła ... nie moge przypomnieć sobie na już co to za program, poszukam i ci napisze.
Możesz robic płyte DVD, SVCD i VCD. Poprostu do jednego menu dodajesz galerie (slajsy z zdjęciami, filmiki itp, itd) w menu potuszasz sie tak jak w menu dvd. Można dodać podkłady dzwiekowe i inne pierdołki. ogólnie programik prosty i fajny. Mam tylko z nim kłopot gdyż brzydko wyświetla zdjęcia na telewizorze !!! pozatym obcina je ... musze spróbować pozmieniać wszystkie zdjęcia na format 800 x 600 może wtedy bedzei dobrze. Na kompie chodzi MIODZIO, no ale ja robie płyte DVD nie po to. Jak znajde go na płycie to ci napisze co to za program ... narazie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2005
![]() |
dzieki, jak znajdzieszt odaj znac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |