![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2005
![]() |
bez lania wody... nie moge nic skopiowac =)
A witam. Jestem tu pierwszy raz... czynnie. Mam problem
![]() Mianowicie to nie moge zadnego filmu na DVD skopiowac, ani cloneDVD, ani Shrink, ani anyDVD, ani Instant Copy nie da rady. Plytka bez sladu zadrapania, bez zabrudzen... 'Butterfly efect'. Kilka dni temu kupilem sobie nagrywarke ta LG GSA 4163B... mowia ze to za ta cene najlepsza opcja... ale jak ja nie umiem sie tym obslugiwac... Widocznie kopiowanie filmow nie jest tak proste jak myslalem. I prosze Was drodzy uzytkownicy wspanialego serwisu o jakas rade... jak tu dosc sprawnie i szybko skopiowac film... Dodam ze w kazdym programie bledy odczytu czy to CRC czy inne pojawiaja sie w roznych momentach... w clone DVD gdzies pod koniec plyty... w shrinku juz w przedbiegach... i to nie jest problem tylko z jednym filmem... ![]() Prosze o jakies wskazowki bo juz jestem zdesperowany... pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
A próbowałeś uruchomić AnyDVD w trakcie kopiowania? Ja radzę tak - włączasz AnyDVD, robisz obraz płyty na dysku i przy cały czas włączonym AnyDVD nagrywasz obraz na płytę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Efekt Motyla wyszedł już trochę czasu temu więc najnowszy DVDDecrypter do zgrania na dysk a potem kompresja czym komu leży. do poczytania na forum na ten temat jest dużo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.04.2005
![]() |
poszukaj spokojnie na forum i przesledz cala proces powstania kopi bespieczenstwa z uzuciem roznych programow
powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
ech
probuje... probuje
![]() ![]() ![]() nie wiem co robic :/ mozliwe ze nagrywarka jest zepsuta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
ok =) po wielu nieudanych proboach i eksperymentach (jestem zielony i jak to inaczej nazwac) UDALO sie... DVDFab Decrypter dal sobie z tym rade, wprawdzie dlugo to zgrywal, ale jest! dziwne bo programy DVD Decrypter z anyDVD, clonedvd i IC nie poradzily sobie... albo mam dziwna dziwna nagrywarke, albo w 'wykonywaniu kopi bezpieczenstwa' nie ma nic pewnego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
płyty były syfem marki esperanza - R, nagrane na pionku 104 z rok albo więcej temu i dochodziły w alkoholu do 97-98% wywalało błąd ale chodzą po przegraniu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
aaa... strasznie wolno kopiuje dvd z zabezpieczeniem. Moze to wina reszty sprzetu? mam nagrywarke na slave + hdd... IDE chodzi na ultra DMA tryb 2. ma to jakies znaczenie? mozna cos poprawic? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Cytat:
Spróbuj też nagrywarkę podpiąć na osobnym kanale, jako master - jeśli masz taką możliwość. A jak nie, to odepnij ją na chwilę i sprawdź, jak to wpłynie na dysk (jego DMA). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
na drugim kablu sama jest ta nieszczesna nagrywarka DVD... juz jako master. jezeli chodzi o reszte to athlon xp 2400+ i to wszystko siedzi na MSI K7N2 Delta-L... <br> Cytat:
![]() czyli dalej ultra DMA tryb 2... o co chodzi z tym drugim trybem? PS. podejrzewam, ze ten watek nie jest juz na ten dzial forum. Ostatnio zmieniany przez kwazz : 15.07.2005 o godz. 17:55 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|