![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
benek 1640
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
Plyta zgrana a jednak nie smiga w Denonie tylko w ... Mancie :(
witam,
zaczne od tego ze posiadam Benq1640, anydvd i clonedvd w chyba najnowszych wersjach, stacjonarny odtwarzacz to denon jak jest film zabezpieczony css to wiadomow - kazdy powie - any dvd + clonedvd ble ble ble sie naczytalem juz tego ![]() przyklad - fil- wykiwac klawisza, dvdshrink wywalil mi 1 raz taki blad ze film zgrany bedzie zajmowal wiecej niz 4,7gb i sie niezmiesci na plytke ... ?? dziwne , przeciez ma ustawione max 4,7 no ale kit, wzialem clone dvd (w tle se dziala anydvd, niewiem czy tam trza cos ustawiac - wszedzie pisza ze ma tylko byc na pasku a sam sie zajmie filmem, niewiem ... ) i sie zgralo, ladnie 4,37gb wiec nagrywam decryptorem , ladnie , wkladam do denona i ... kupa film sie rwie maxymalnie, nie niemozna zobaczyc, skacze po rozdzialach a u znajomego na mancie chodzi tylko tez dziwnie bo co kilka sekund widac lekka utrate ostrosci w niektorych miejscach ale mozna spoko obejrzec juz mi sie zdazylo nieraz ze film wlasnie skakal i niechcial isc mam niby te anydvd i clonedvd ale za chiny nic niedaje, czasami pliki wynikowe sa za duze chcociaz maja w maxie ustawioe 4,7gb, jak im zmienei na 3,8gb to plik wtedy wychodzi 4,3gb ![]() niewiem czy ja cos zle robie, pomozcie, napewno sie lepiej znacie niz ja aha jeszcze jedno - mam tez clonedvd2 ale jak chce przewalic to wyskakuje ze plyta zabezpieczona i nieda rady ![]() pozdrawiam i dziekuje za wszelka pomoc
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
A mo***380;e spr***243;buj any dvd + shrink albo any dvd + clone dvd kopia ca***322;o***347;ci a p***243;***378;niej shrink....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Headbanger
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
primo: dvd decrypter
secundo: clonedvd (slysoft), dvd shrink lub jakikolwiek inny tego rodzaju soft i to by było na tyle, pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niestety czym bardziej snobistyczny sprz***281;t tym gorzej dzia***322;a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak***261; pr***281;dko***347;ci***261; nagrywa***322;e***347; ?
![]() |
#8 | |
benek 1640
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
chyba juz okej
Cytat:
![]() ![]() ale poszlo uzywajac programu Ripit4me -> ktory ustawia pokolei dvddecryptora, VOBFix-a i DVD Shrinka ale obraz nadal co jakis czas jakos traci ostrosc ale to praktycznie niezauwazalne takze jestem zadowolony, dzieki za pomoc i chyba temat zamkniety ![]()
![]() |
![]() |
|
|