![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2006
![]() |
![]()
Witam! Od niedawna jestem posiadaczem płyty DVD z filmem Kurczak Mały. Niestety gdy chcę wykonać "kopię bezpieczeństwa" swojego nabytku, przy użyciu DVD Shrink wszystko idzie na marne. Otóż początkowa analiza płytki idzie OK. Dopiero przy backupie wywala mi, że znaleziono błędy CRC i nie można kontynuować. Tak jest tylko z Main Movie bo dodatki idą ok. Próbowałem już skopiować całą płytkę DVD na dysk. Wszystko również idzie OK, ale przy VOB'ach z Main Movie (czyli z filmem, a nie z dodatkami) również wyskakują błędy. Nie jestem biegły w tych sprawach, ale myślę, że to jakieś zabezpieczenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
to mo***380;e odpal anydvd i dvd decryptera...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
No dobra bede próbował.... Ale jak możesz Ty lub ktoś inny napisać albo podesłać link co i jak w tych programach zrobić to bede wdzięczny...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zarejestrowany dla jaj
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sciągnij stąd:http://www.dvdidle.com/free.htm dvdfab decrypter. Zrzuć zawartość płyty na twardziela, a potem shrink
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Poradziłem sobie używając AnyDVD aby zgrać film na dysk. A potem to DVD Shrinka użyłem i już się kopia wypala
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|