![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.04.2005
![]() |
potrzebuje jakiejś stronki
chodzi mi o tapety albo taki tapety ruchome bo robie menu i chcem dodac tapetke Blade film
jak kto ma niech wysyła stanisaw.wietlicki@neostrada.pl wszelki stronki z tabetami z filmu blade najlepiej takie ruchome nie wiem jak to sie nazywa please Z GÓRY DZIĘKI TO FORUM JEST NAJLEPSZE |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 21.10.2002
![]() |
Cytat:
witam tapety do filmu Blade- Mroczna Trojca uzyskasz klikajac na ponizszy link, wymagana jest rejestracja (bezplatna) (ruchome to niestety musisz sam wykonac) http://blade.mroczna.trojca.filmweb....apers,id=98534 pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 07.04.2005 o godz. 20:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czegos tu nie czaje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
witam pomysl troche kolego jezeli cos napiszesz bo z tym u ciebie nie jest najlepiej, czy ja napisalem ze pod tym adresem sa ruchome tapety?, chyba napisalem wyraznie ze tapety ruchome nalezy samemu zrobic czy to tak trudno zrozumiec sadze ze dla ciebie tak ale bez obrazy. Z takich miedzy innymi tapet mozna samemu wykonac ruchome menu wykorzystujac inne programy jak np. Adobe Premiere Pro lub robiac samemu authoringu plyty dvd w programach takich jak DVDLab lub Adobe Encore DVD ktore daja taka mozliwosc. Ja chcialem pomoc a ty?, sama krytyka nie wystarczy. Istnieja strony gdzie mozna pobrac ruchome menu ale za to sie niestety placi (sa rowniez darmowe ale znikoma ilosc i napewno nie takie ktore oferuja ruchome mena do kazdego filmu). Jak czytam takie posty jak twoj to dochodze do wniosku ze lepiej nic nie podawac. pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 08.04.2005 o godz. 15:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
no no spoko po co te burki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
witam "nie zczailes, nie czaje" tylko to potrafisz napisac jezeli tak to wspolczuje, a co do tapet to mialem na mysli te ktore mozna nabyc w sklepach "OBI" mamy do wyboru wiele tapet "stalych" jak i "ruchomych" i mysle ze problem mamy z glowy. ![]() Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 08.04.2005 o godz. 20:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
witam widzisz kolego ty jestes na tyle "oswiecony" ze dalej jestes analfabeta ale to juz nie moj problem, ale za to masz fajna ksywka (nie zczailes) ![]() I jezeli masz taka wiedze to pomoz innym w rozwiazywaniu problemow bo jak narazie nic a nic konkretnego nie napisales i po ostatnie te forum ma sluzyc pomoca a twoje posty jak juz wczesniej napisalem zadna pomoca nie sluza tylko "maca" Ostatnio zmieniany przez grzes07 : 09.04.2005 o godz. 00:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Cytat:
![]() jezeli dla ciebie "maceniem" jest zworcenie uwagi na niewlasciwy temat dyskusji to jest mi z tego powdu bardzo przykro. I na tym koncze ta dyskusje z Toba, bo widze ze nic nie rozumiesz i do niczgeo ona nie doprowadzi. ps. a tak w ogole to nie sadze zeby byla potrzebna jakas szczegolna wiedza do tego zeby znalezc ruchome tapety Ostatnio zmieniany przez qfir : 09.04.2005 o godz. 11:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bywalec
![]() |
aj ludzie troche miłosierdzia
tego czego chciałem nie otrzymałem ale i tak bardzo dziękuje z fatyge |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
takie jak np. na tej stronce http://bladetrinity.com/ musze cie zmartwic,sam przez jakis czas nad tym myslalem ale jede z forumowiczów (o ile pamietam @Lucyan) wytłumaczył mi w czym tkwi problem chcąc przerobić swf do avi(mpg itp). wiec jak dla mnie jest to niemożliwe, no chyba że ty dasz rade!!!
![]() |
![]() |
#13 | |
Cytat:
![]() ps. jakby ktos potrzebowal wiedizec jak to niech tutaj pisze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
![]() |
@qfir
witam "ps. a tak w ogole to nie sadze zeby byla potrzebna jakas szczegolna wiedza do tego zeby znalezc ruchome tapety" jezeli nie problem to podaj te strony, bo takie pisanie jak to powyzej nic konkretnego nie wnosi. a ruchome menu mozemy uzyskac miedzy innymi w programie dvdlab pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|