Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 29.09.2005, 11:14   #1
Milkate
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.09.2005
Milkate w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Problem z odtwarzaczem Thomson DTH 5200

Jestem tu nowa więc nie wiem czy w dobrym dziale umieściłam post w razie czego prosze mnie nie wyszukiwarki też uzywałam

mam problem z odtwarzaczem DVD Thomson DTH 5200, a mianowicie chodzi mi o to że nie odtwarza od płyt cd nagranych na kompie (głównie chodzi mi o filmy bo mp3 odtwarza) chociaż powinien. Czym to może być spowodowane, dodam jeszcze że nagrywam w Nero, może powinnam nagrywać w innym programie?? Będe wdzięczna za pomoc
Milkate jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.09.2005, 11:46   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ten sprzęt nie czyta .avi (DivX/XviD) http://www.videohelp.com/dvdplayers....y=Name&hits=25

jeśli chodzi o CD to czyta (S)VCD

ten typ tak ma i nic się na to nie poradzi.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.09.2005, 15:03   #3
Milkate
Nowy na forum

nie bardzo orientuje się w tym wszystkim a istnieje jakaś możliwość żebym mogła nagrywać filmy z komputera, żeby mi odczytywał np. inny program, inne płyty lub jeszcze coś innego co nie przychodzi mi do głowy ...
Stary 29.09.2005, 15:38   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
trzeba z .avi robić DVD np. za free tym http://dvdx.sourceforge.net/

z własnego doświadczenia wiem, że posiadając stacjonarne DVD nie czytające .avi warto zainwestoawć w trochę płyt DVD-RW, a najlepiej w sprzęt czytający .avi

jeśli chodzi o programy darmowe i nie google sporo wie

i tu pewnie coś się znajdzie http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=52332

ja używam NeroVision Express - nie jest za free ale można kupić
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.09.2005, 17:38   #5
Milkate
Nowy na forum

Dziekuje za odpowiedzi ED

pewnie moje kolejne pytanie bedzie naiwne ale bardzo prosze o wyrozumialosc czyli pewnie nie można nagrywać płyt DVD na zwykłej nagrywarce?? potrzebna jest do tego nagrywarka DVD, czy którys z tych programów wystarczy (a ja znowu z tymi programami )
Stary 29.09.2005, 18:36   #6
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Płyty DVD nagrywamy na zwykłej nagrywarce DVD
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: