![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Problem z Clone i Nero i DVD Remake
Próbuję wypalić w Nero koncert, który mam na dysku. Dostaje monit typu: ***8222;relokacja plików nie powiodła się , płyta może nie dać się odtworzyć***8221;. Więc przepuszczam te pliki Clonem, żeby cos zmienić, wyrzucam menu i jazda, ale na 16% wywala błąd, że nie może kontynuować i jakieś tam inne krzaki. Teraz próbowałem DVD Remake ***8222;Import DVD***8221; i dostałem takie coś:
Importing DVD... Read DVD from: H:\Koncerty\Frank Zappa .-. Baby Snakes\dvd\VIDEO_TS Read VMG Read VTS1 Read VTS2 Read VTS3 Read VTS4 Read VTS5 Read VTS6 Bad file format (766:VTS.cpp) can't load VTS 6 Attempt import from VIDEO_TS subdirectory... Read DVD from: H:\Koncerty\Frank Zappa .-. Baby Snakes\dvd\VIDEO_TS\VIDEO_TS Path to DVD does not exist. (133 ![]() Co można z tym zrobić? Bardzo mi zależy na tym materiale Czy jest inny soft do ***8222;naprawy***8221; DVD? Cos pozmienialo. W miejscu tych emotikonek ma być dwukropek. Ostatnio zmieniany przez Chińczyk : 05.04.2007 o godz. 17:12 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je***347;li Remake nie ruszy***322;, to nie s***261;dz***281;, ***380;e jaki***347; inny sobie poradzi...
Zgraj jeszcze raz na dysk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.01.2004
![]() |
Cytat:
Myślałem żeby zrobić obraz z tego koncertu, zamontować Deamonem, zrzucić na dysk Decrypterem i próbować dalej, ale w tym Decrypterze tyle ustawień, że chyba sobie nie poradzę. Jak się go obsługuje? Co trzeba a czego nie trzeba odhaczyć |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|