Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.02.2007, 20:10   #1
janaj
Bywalec

Data rejestracji: 10.05.2004
janaj w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z czerwoną płytką sony ALE INNY!!!

No dobra. Wszyscy mówią, żeby używać wyszukiwarki. Poza tym problem z zabezpieczeniem czerwonych płytek sony podobno był wałkowany.

ALE TAKIEGO PROBLEMU JAK JA MAM NIE ZNALAZŁEM!!!!!!!

Chodzi o tytuł: "Populacja 436". Otóż wszystko fajnie. Zrzuciłem bez problemu film na twardy dysk. Bez problemu odtwarza się z twardego dysku. Niby wszystko jest git. Ale...

Kiedy próbuję skompresować film, żeby się na płytce jednowarstwowej zmieścił, DVDshrink wywala mi błąd, że ma za mało jakiejś pamięci. Próbowałem też NeroRecode kompresować, a on mi z kolei wywala błąd, że coś mu ze strukturą nie pasuje. I dupa :-/ Mam film na twardzielu, ale nie mogę go skompresować.

Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Może trzeba te pliki jakoś naprawić? Może coś z zabezpieczenia strukturalnego pozostało? Ale jak to naprawić? Albo czym skompresować?

Help mi Obi Łan Kenobi ju maj onli help.... ;-)
janaj jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: