![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.03.2005
![]() |
problem z dvd+r na innym sprzecie
witam
czytalem i czytalem ale nie znalazlem na forum odpowiedzi ![]() a wiec tak.... mam pare filmikow na AVI i programem 1st Video Converter przerobilem je na mpg (29,97 ntsc) vcd. potem w programie TMPGEncDVDAuthor zrobilem sobie ladne menu iwszystko jest ok ok na dysku i na dvd+r jak tylko puszczem to na moim sprzecie.(liteon 1653s) poszedlem do sasiad on ma jakiegos LG i dostaje komunikat ze to jest zly format dvd i nie moze tego odczytac. zrywalem to wszystko na NERO (dvd video) ale co mi nie pasowalo to to ze nie moglem zamknac sesji.. tak jak na cd. ale u mnie wszystko dziala a u niego nie. nie mialem jeszcze okazji sprawdzenia tego na stacjonarnym dvd ale sam juz nie wiem plytki jakie mam to SKY PRO dvd+r i media-store dvd+r prosze o podanie jaki blad popelnilem.. dzieki wielkie pozdrawiam Marcin... Ostatnio zmieniany przez drm : 02.03.2005 o godz. 21:06 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.02.2005
![]() |
mam podobny problem nagrywam na esperkach dvd+r 4x i u mnie na liteonie 1653s ładnie odtwarza u kumpla na dvd stacjonarnym sony też a na moim stacjonarnym philipsie odtwarza ladnie do 15 minut potem zaczyna się zacinać az w koncu staje i wyskakuje "DISK ERROR" na ekranie TV a kompilacja zakończona sukcesem
obwiniam za to płyty jakie mam moze na innych bedzie lepiej pzdr. radroc |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|