![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2007
![]() |
Problem z DVDFab platinium
Witam serdecznie i proszę o pomoc !
Zainstalowałem nową wersje DVD Fab platinium 30.86 ale mam problem ponieważ program nie chce się uruchomić (na dwóch innych kompach taki sam efekt) Co robić próbowałem już pobrać go z różnych innych serwerów ale nic nie pomogło. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
![]() |
Mam ten sam problem, ale widzę, że nikt nie znalazł rozwiązania
![]() A może jednak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z tego co czyta***322;em to w tej wersji naprawili kilka problem***243;w.....po tym naprawieniu chyba trzeba czeka***263; na naprawienie kilku nast***281;pnych?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Jest nowsza wersja DVDFab 3090 narazie beta ,u mnie chodzi bez problemu
info: DVDFab Platinum 3.0.9.0 Beta Changes in DVDFab Platinum 3.0.9.0 Beta: - Change: Significantly reduced the time to open DVD. - Fix: Several minor problems |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zamaskowany
Jak widać chińczycy gonią AnyDVD i testowej wersji DVDFab Decrypter 3090 jest obsługa HD DVD,oraz zapowiadają wspacie dla Blu-Ray.
Do pobrania stąd: http://www.dvdfab.com/DVDFabHDDecrypter3090Beta.exe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Dzia***322;a u mnie DVD Fab Decrypter 3.0.9.0 Beta ale nie wiem jak skompresowa***263; na nim zawarto***347;***263; ca***322;ego dysku do 4.35 gb mog***281; tylko u***380;y***263; drug***261; obcje ''Film g***322;***243;wny'' bo przy pierwszej opcji ''Ca***322;y dysk'' nie pokazuje mi zawarto***347;ci p***322;yty dvd, jakby nie by***322;o opcji na DVD5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zamaskowany
DVDFab decrypter jest darmową odmianą DVDFab Platinium o ograniczonych funkcjach i dlatego nieaktywna jest funkcja kompresji i jak wiele innych funkcji, DVDFab Platinium 3090 Beta --wersja 30 dniowa lub dla tych co mają legalny klucz do poprzednich wersji jest na przykład tu:
http://www.free-codecs.com/DVDFab_download.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
czary2mary - Dzi***281;kuj***281; za pomoc zainstalowa***322;em t***261; wersje co poda***322;e***347; link, program mi si***281; zainstalowa***322; ale nie uruchamia si***281; u mnie :-( (pr***243;bowa***322;em na dw***243;ch innych kompach i te***380; nie ruszy***322;) hmm...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zamaskowany
Trudno gdybać co może być przyczyną--DVDFab zwłaszcza od serii 3.......
ma problemy ze względu ze jest za bardzo jeszcze niedopracowany. Mogę tylko zaproponować podobne programy : AnyDVD +CloneDVD2 płatne DVD-Cloner 4 płatne DVDShrink 3.2 + RipIt4Me darmowe W dziale pliki powinieneś znależć bez problemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.01.2007
![]() |
![]() ![]() ![]() Odinstalowujecie program, a potem instalujecie ALE WYBIERAJĄC ANGIELSKĄ WERSJĘ, A NIE DOMYŚLNĄ POLSKĄ. Potem reset, uruchamiacie i powinno działać I TO PO POLSKU. Męczyłem się z tym problemem od miesiąca, testowałem na 2 kompach i 3 rodzajach windowsa (xp home, xp pro, vista) i tak jak niektórym internautom nie działał. Pisałem na to anglojęzyczne forum ![]() ![]() ![]() ![]() Testowałem na najnowszym DVDFab 3.1.2.6, ale wersja raczej nie ma większego znaczenia (wcześniej sprawdzałem każdą nową - łącznie z betami i nic). Na ew. pytanie czemu innym chodzi nie znam odpowiedzi, ale przypuszczam, że być może zainstalowali sobie DVDFab w systemie kiedy nie było jeszcze tego problemu, a teraz tylko uaktualniają do nowszej wersji i problemu nie ma. Być może problem wystąpiłby u nich np. po formatowaniu kompa. Mam prośbę o ewentualne odpowiedzi jeśli komuś też zacznie działać (fajnie byłoby to potwierdzić, że metoda na w/w problem jest pewna). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zamaskowany
U mnie nie było problemów z aktualizacją ,najnowsza 3.1.3.0 poszła dzisiaj normalnie, ale paru znajomym program po zainstalowaniu nie uruchamiał się,co dziwniejsze instalacje z orginalnych wersji instalacyjnych padały , a lekko wyremontowane
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.06.2007
![]() |
poprostu sciagnij sobie dvd fab expres powinien chulac
|
![]() |
![]() |