![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2006
![]() |
![]()
Siemka
Mam pewien problem: pożyczyłem sobie od qumpla oryginalny film ***8222;matrix 3***8221;(dostał go w prezencie od cioci) , bo bym chciałbym obejrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wkładam film do swojego napędu to film nie startuje ![]() ![]() Na odtwarzaczach dvd film chodzi ![]() ![]() ![]() Sprawdzałem parę programów do zmian regionów, ale nic nie wychodzi, nawet jak bym chciał zmienić region bez tych programów to też kicha, bo wyskakuje mi taki błąd "Nie można zaktualizować ustawienia regionu. Upewnij się, że w stacji znajduję się nośnik z regionu 1 i masz uprawnienia administracyjne" -uprawnienia to mam to jak instalowałem system to mam swój jedyny profil ![]() Film wkładałem do oby dwóch napędów i nic ![]() HL-DT-STDVD-ROM GDR8161B 0100 4BUDB 02/08/30 PIONEER DVD-RW DVR-110D 1.41 06/04/17 PIONEER Pomóżcie mi, błagam was, bo chce obejrzeć ten film ![]() ![]() ![]() PS// Podam wam też moje gg: 2549378 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|