![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.09.2006
![]() |
![]()
Siemka
Mam pewien problem: pożyczyłem sobie od qumpla oryginalny film ***8222;matrix 3***8221;(dostał go w prezencie od cioci) , bo bym chciałbym obejrzeć ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wkładam film do swojego napędu to film nie startuje ![]() ![]() Na odtwarzaczach dvd film chodzi ![]() ![]() ![]() Sprawdzałem parę programów do zmian regionów, ale nic nie wychodzi, nawet jak bym chciał zmienić region bez tych programów to też kicha, bo wyskakuje mi taki błąd "Nie można zaktualizować ustawienia regionu. Upewnij się, że w stacji znajduję się nośnik z regionu 1 i masz uprawnienia administracyjne" -uprawnienia to mam to jak instalowałem system to mam swój jedyny profil ![]() Film wkładałem do oby dwóch napędów i nic ![]() HL-DT-STDVD-ROM GDR8161B 0100 4BUDB 02/08/30 PIONEER DVD-RW DVR-110D 1.41 06/04/17 PIONEER Pomóżcie mi, błagam was, bo chce obejrzeć ten film ![]() ![]() ![]() PS// Podam wam też moje gg: 2549378 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anydvd albo zgrać shrinkiem i ściągnąc region
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Ewentualnie sciagnij sobie zmodyfikowany firmware ktory jest pozbawiony regionu
http://forum.rpc1.org/portal.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
No chłopaki jest taki problem, że płyta jest w napędzie, ale jej nie widzi, więc zgrać się chyba nie da
anydvd - próbował i nic, albo jakoś źle z niego korzystam A w sprawie tych firmware, pomóżcie mi, bo ja nie wiem jak się do tego zabrać Pomoże mi ktoś ![]() Ostatnio zmieniany przez Reetou : 03.09.2006 o godz. 12:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odnowiony Cyfrowo
![]() ![]() http://forum.rpc1.org/dl_firmware.ph...&manufactor=25 zassysasz którys z biosów do twojego palnika i odpalasz... Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 02.09.2006 o godz. 22:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
No ale jaki
![]() ![]() Teraz jak włączyłem media player 10 to tak pisze "stacja dysków zajęta", a pionereke wogóle nie miga, tak jak w spoczynku, na lg to samo (moje napędy są sprawne) EDIT 2 września 2006 22:52 Dobra, zaraz dam znać Ostatnio zmieniany przez Reetou : 03.09.2006 o godz. 12:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Odnowiony Cyfrowo
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Ściągłem i się nie da zainstalować :[
Wyskakuje taki błąd "FW is already latest" Proszę was bardzo o pomoc Ostatnio zmieniany przez Reetou : 03.09.2006 o godz. 12:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odnowiony Cyfrowo
a próbowałeś wbić jakis firmware oemowy do tego pionka [są na tej samej linijce obok]
a potem z powrotem 1.41 RPC w sumie nie mam pionka i nie wiem jak co itd. może wypowie sie ktoś kto ma pionka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Bym mógł spróbować, ale czy nie instalując różnych firmware nie zepsuje nagrywarki ??
![]() Ściągłem: Int OEM 8.39 i OEM_EXT2 8.39 i nie chce się zainstalować, wyskakuje taki błąd "Avalible target is not found", a reszta tych oemowych nie chce się sciągnąć :[ Już któryś raz z rzędu walisz post pod postem. Korzystaj z funkcji Edit, jest dostępna przez 2 godziny. Następne będą usuwane... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 03.09.2006 o godz. 19:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
![]() |
I umie mi kto***347; pom***243;c ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeżeli jest to oryginalny film - to na pudełku jest napisane jaki to region Po tym dziwnym komunikacie wnioskować można, że w jakiś magiczny sposób masz ustawiony region 1 - ale to tylko teza Wina może być też niekoniecznie po stronie regionu ![]() Jakiś czas temu ktoś miał podobny problem z oryginalna płytą z Empiku W stacjonarce - tak, na PC - nie ![]() Być może jest to kwestia jakichś zabezpieczeń, ale to tylko teza ![]() Jeżeli jednak płyta nie jest rozpoznawalna przez napędy - wątpię żeby zmiana biosu coś dała ![]() Ale zawsze jakaś nadzieja jest... ![]() Podaj konfig napędów - jak na kanałach IDE są popodpinane Możesz ewentualnie przy flashu zostawić na Primary Master tylko tego Pionka Wrzuć do niego bios z załącznika ![]() I zobaczymy co się stanie... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|