![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2004
![]() |
Problem z Ifoedit , rozwala napisy
A ja mam z kolei inny problem.Mam ten sam film DVD na dwóch płytach, jeden z lektorem polskim drugi z DTS angielskim.Chcę mieć z tego jedną płytę -Ang.DTS i polski lektor i oczywiście wszystkie napisy Rozbijam wszystko Vobeditem potem składam za pomocą Ifoedita w/g instrukcji i wszystko jest pięknie ale w połowie film na chwilę zacina się i w ciągu kilku sekund przelatują napisy aż do końca , film znowu rusza ale już bez napisów.Problem pojawił się już przy 2 filmach Predator i X-men więc to chyba kwestia zaznaczenia odpowiedniej funkcji w którymś z tych programów
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi to bardziej wygl***261;da na jakie***347; b***322;***281;dy w strukturze w okolicy layer break.
Spr***243;buj przed roz***322;o***380;eniem przepu***347;ci***263; oba przez Remake'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2004
![]() |
Cytat:
Co to jest layer break , w temacie sk***322;adania film***243;w DVD jestem zielony. Przed rozbiciem wszystko jest dobrze.W obu filmach napisy wy***347;wietlane s***261; poprawnie,dopiero po z***322;o***380;eniu w IFOEDIT tak si***281; dzieje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pisa***322;em - wczytaj film do Remake'a i zr***243;b eksport. Z drugim to samo. Je***347;li to jakie***347; b***322;***281;dy struktury, Remake je poprawi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|