![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.07.2005
![]() |
Problem z nagraniem
A wiec jestem nowy w swiecie DVD od 3 godzin przegladam wszytkiei watki i nie moge dojsc do jednej sprawy ..mianowicie chodzi mi o to ze zripowalem sobie filmy programem DVDfab mam juz Video TS i Audio TS i teraz chciasl bym to nagrac i tu sie pojawia problem ? nie moge tego zmiescic na normlana plytke 4,7 GB niby film ma 4.6 ale jednak nie wchodzi ...jest jakis program ktory pozwoli mi skompresowac te pliki ? albo jakas rada co zrobic zeby zmniejszyc te Video TS .Oczywiscie czytalem temat DVD2DVDr lecz tam jest caly proces od poczatku podany a ja juz mam poczatek za soba ... i teraz mam problema...odrazu powiem ze filmow na oryginalnych krazkach juz nie mam mam tylko foldery DVD w ktorych jest VIDEO TS i Audio TS .Gdybym mial te plytki to odpaczatku zrobil bym tak jak radzicie ale nie mam .... dlatego pisze...
pzdr. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Na płytę DVD-R wchodzi maksymalnie 4,38GB - wielkrotnie było o tym na tym forum...
Teraz to najlepiej przeleć to DVDShrinkiem... Jak to zrobić jest też na tym forum... Pozdrawiam!
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|