![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2004
![]() |
Problem z nagraniem płyty dvd-r
Witam mam problem przy nagrywaniu płyt dvd-r posiadam nagrywarke BTc DRW1016IM DVD+/-RW Drive Double Layer i gdy chce Np przy klonowaniu plytki w cloniedvd2 podczas przejscia do zapisu gdy wloze plyte dvd-r wyskakuje komunikat ze plyta jest zbyt niskiej jakosci? co z tym zrobic i czemu nie chce nagrac na plyte dvd-r jezeli nagrywarka nagrywa zarówno plyty + i -? Aw nero pokazuje sie brak kalibracji mocy.Sciagnalem nowe fimware i jest to samo.Probuje nagrywac na plytke emtec
Ostatnio zmieniany przez starnaked : 15.11.2004 o godz. 23:10 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 29.02.2004
![]() |
Podobny problem miałem z nagrywarką Pionieer 107D po zmianie firmware na 1.20 i pali bez problemu. Co prawda nie używam clonyDVD tylko Pinnacle Instant CD/DVD ver. 8.0.
A przy okazji czy + nagrywa bez problemu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.11.2004
![]() |
+rw nagrywa bez problemu +r jeszce nie sprawdzalem. a mozesz napisac co to dokladnie jest ten firmware bo nie mam pojecia .nagrywarke mam od niedawna i skad mozna wziac tego firmwara. a czy moze to byc tez wina plyty -r ze to jest akurat plytka niskiej jakosci i po prostu jej nie chce nagrac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|