![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2004
![]() |
Problem z nagraniem zgranego wcześniej materiału na hdd
Witam wszystkich serdecznie
[edit] Prosze ewentualnie o usunięcie posta. Podalem podobny w innym dziale Otóż mam taki problem. Swego czasu jak jeszcze nie mialem nagrywarki dvd pozrzucalem sobie pare filmów DVD Decrypterem. Nie robilem ISO (tak naprawde nie wiem teraz dlaczego) tylko zrzucalem innym sposobem. Mam teraz w katalogach filmu takie oto pliki: - VTS_02 - Chapter Information - OGG.txt - VTS_02 - Stream Information.txt - VTS_02_0.IFO - VTS_02_1.VOB - VTS_02_2.VOB - VTS_02_3.VOB Mam tak zrzuconych 7 filmów. Mam nadzieje, ze da się coś z tym zrobic i uda jakoś wypalić jesli tak to jakim programem. W Nero zaznaczylem opcje DVD Video. Natomiast do katalogu Video_TS nie moge wrzucic pierwszych dwóch plików i nie wiem co z nimi zrobić. Chcialbym sobie miejsce na dysku zwolnić i pozgrywać te plytki, bo dostalem wreszcie z serwisu nagrywareczke. Probowalem tez otworzyc dvdshrinkiem, ale niestety nie moze bo brakuje mu pliku video_ts.ifo. Prosze o pomoc da się to jeszcze wypalic czy bez uzyteczne jest? Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Brunek : 16.01.2005 o godz. 17:14 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|