![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Problem z nagrywanie DVD+R ale dośc dziwny
Witam.
Mianowicie jest taki problem nagrywam płytki DVD+R 1 do 1 i niezaleznie od marki nosnika płyta po nagraniu jest nie do odczytu (poprostu świruje odtwarzacz i ten w kompie i stancjonarka) ale gdy zrobiłem ten samu numer i włozyłem mu jakąs DVD+RW plytka chodzi świetnie. Zmieniałem nośniki (philips, media store, Giga Master), programy do nagrywania i NERO i Clone DVD. Czyściłem napedy. Próbowałem najpierw zrobić obraz na dysku i dopiero go nagrać i.... NIC. POMOCY!!! Normalnie nie mam pojecie gdzie tkwi problem. HEHE oczywiście może to wina magicznego XP :-) Bo winda potrafi hehe Pozdrawiam SqnHEad ps. Chodzin o litka 811 Ostatnio zmieniany przez SqnHead : 08.10.2004 o godz. 01:37 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
37357051
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
![]() jeżeli masz gwarancje to ją oddaj do servisu. jeżeli jest to liteon to wymień na nagrywarke innego producenta!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
podobny problem z dvd+r
U mnie natomiast bez problemu wypala plytki DVD-R natomiast przy +R w NERO wyskakuje po wypaleniu komunikat: "Burn proces started" zamiast standardowego "...succesful..." i płytka jest nagrana ale pusta, tzn. nie mozna na nia nic wrzucic i widac pod swiatlo, ze jest nagrana natomiast otwierajac ją w XP-eku oczy razi puste okno, WHY??
Nagrywarka: PIONEER DVR 107D Soft: NERO 6 Sysytem: WinXP |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
37357051
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.06.2002
![]() |
Panowie już problem rozwiązany. Nie była to wina ani nagrywarki ani nośników hehe tylko magicznego windowsa XP hehe. Na Linuksie bez problemów każda ilość wypalam hehe.
LINUKS RULEZZ Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|