Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 01.09.2007, 19:30   #1
arsenalfan666
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.09.2007
arsenalfan666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Napisami W DVD

Witam.

Jestem tu nowy więc wypada się przywitać.

Na imię mam Robert mam 17 lat i jestem z Łodzi. (chyba wystarczy )

Proszę was o małą pomoc.

lepiej opowiem od początku o co chodzi.

Ściągam jakiś film np. Plaga...

wyszukuje napisy...

następnie dopasowuje je przez program SubEdit...

konwertuje film przez VSO Xvid to DVD.

wszystko ładnie pięknie, napisy wyświetlane są bez problemów, idealnie...ale...

gdy wyświetla napisy pojawiają się niepotrzebne znaki np. <|> czy jakiś kwadracik albo łamana itp.

ten kwadracik to myślę że to niepotrzebna spacja.

wygląda to tak.

<|> co tu robisz ?
/mieszkam a<|>co ?
nie no/<|>tak się pytam/

taki przykład.

Jest to trochę denerwujące przy oglądaniu i tu proszę o pomoc.

Jak można to usunąć domyślam się że przed konwertowaniem coś trzeba zrobić ale co ? sprawdzałem w subEdit co można z tym zrobić jednak mam zbyt małe doświadczenie i sam nie daję rady...

jeżeli ktoś wie co zrobić z tym problem to bardzo proszę o odpowiedź.

z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

ps. Stronka jest naprawdę świetna wprost rewelacyjna bardzo mi sie podoba i zapewne nie tylko mi

pozdrawiam wszystkich założycieli stronki
arsenalfan666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.09.2007, 20:17   #2
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przejrzyj plik z napisami przed wczytaniem do VSO. Pousuwaj znaki formatuj***261;ce tekst np. w Wordzie za pomoc***261; fukcji zamie***324;.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2007, 22:03   #3
arsenalfan666
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.09.2007
arsenalfan666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
a jakiś prosty i szybki sposób, w subedit moze cos da sie zrobic albo w innym programie...

za dlugo to trwa w wordzie....oczoplasu mozna dostac....
arsenalfan666 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 01.09.2007, 22:40   #4
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jakiego oczopl***261;su?

Znajd***378; np. "/" , zamie***324; na "" i przycisk 'Zamie***324; wszystkie'...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: