![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Nie mogłem znaleźć odpowiedniego miejsca na forum na ten post.
Myślę, że ten dział będzie najlepszy. Oto czego poszukuję: Chciałbym nagrać pewien film z pulpitu (a nawet kilka), posklejać je, dodać dźwięk i zapisać. Potrzebuję zatem * program który jest w stanie nagrywać to co się aktualnie dzieje na pulpicie (i żeby to było w ładnej jakości, a nie jakieś skoki co 2 sekundy) * program który mógłby wyciąć kawałek filmu zrobionego w tym poprzednim programie. Powiedzmy, że na pulpicie miałem uruchomioną jakąś grę w małym oknie. Chciałbym aby z całego filmu nagranego z pulpitu wyciąć tylko ten obszar który zajmowała gra. * program który pozwoli mi powycinać fragmenty z nagranych filmików, skleić je w jedną całość i dodać dźwięk. Trochę pogmatwane, ale chyba zrozumiałe ![]() Mam nadzieję, że takie coś jest możliwe ![]() Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Napewno co do nagrywania z pulpitu przyda Ci się SnagIt, jeżeli chodzi o wycinanie kawałków filmu, potem sklejanie, dodawanie różnych dźwieków to do tego służą programy do obróbki wideo, jest ich naprawdę bardzo wiele, dla przykładu podam Ci tylko Pinnacle Studio czy Ulead Video Studio.
Niestety nie wiem jak wyciąć jakis obszar z filmu wideo, ale wiem że są takie programy tylko nazwy nie pamiętam już :/ |
|
|
|
![]() |
|
|