![]() |
Ja mam podobny problem tylko przegrywam oryginalne dvd z anydvd + clonedvd i ka***380;d***261; pprzegran***261; p***322;yt***281; jak w***322;akadm do stacjonarnego dvd(kino domowe samsunga HT-Q20) wy***347;wietla si***281; tylko "Play prohibited. Please check disc" Czy kto***347; wie mo***380;e w czym jest problem ? U***380;ywam DVD-R TDK a nagrywarka LiteOn SOHW1973S bios najnowszy JS0D
|
próbowałem nagrać film z internetu w SVCD. Rozpakowałem pierwszą płytę filmu i za pomocą VCD-easy stworzyłem obraz płyty SVCD, potem nagrałem film na płytę DVD+RW programem Burn4free. Nie działa.
|
Jakie filmy pr***243;bujesz wypala***263; (podaj mo***380;e rozszerzenie plik***243;w) i w jaki spos***243;b je wypalasz?
|
problem z odtwarzaniem filmów nagranych na komputerze na stacjonarnym odtwarzaczu.
Sprawa wygląda tak: mam stacjonarny odtwarzacz dvd firmy Funai (model nie jest ważny, gdyż na innych występuje ten sam problem), który właściwie odtwarza filmy z gazet i wypożyczalni, a także mp3 nagrane na komputerze. Jedynie kiedy próbuję uruchomić płytę z filmem ściągniętym z netu (zarówno z torrenta jak i darmowe filmy z legalnych serwisów) to na ekranie pojawia się komunikat: "Please eject the disc.playback feature may not be available on this disc" i nic się nie dzieje. Nagrywam na płytach PLATINUM DVD+RW. W instrukcji jest napisane, że odtwarzacz obsługuje tego rodzaju płyty.
Wie ktoś może, jak temu zaradzić? HELP!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:13. |