![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.04.2004
![]() |
![]()
Witam,
W archiwum nie znalazlem info na nurtujace mnie pytania, jezeli 'zle szukalem' i takie pytania sie juz nieraz powtarzaly... Przepraszam Nagle pojawila sie u mnie nagrywarka DVD, no to chcialem sobie przerobic jakies filmy na stacjonarne dvd. Wybralem do tego celu DIVX jakis z AC3, a ze wczesniej 'bawilem sie' w divx -> svcd, mialem jakies juz oprogramowanie Program DVD2SVCD posiada opcje "przerabiania" Avi do DVD (mpg), tak tez zrobilem, za pomoca programu DVD-lab wykreowalem proste menu i nagralem filmik na plytke. Wszystko super jakos extra, ale dvd2svcd nie wyciagnal mi dzwieku do 5.1 tylko do stereo 2.0 ![]() Czy mozliwe jest tworzenie w ten sposob filmow (chyba prostszy sposob niz tutorial do ktorego link tu znalazlem) z dzwiekiem 5.1 ? P.S. poprzez DVD2SVCD korzystam z Cinema Craft Encoder 2.5 do Video i jestem mile zaskoczony jakoscia produktu koncowego ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Nie jest to sprawa dvd2svcd tylko CCE
to samo ograniczenie ma TMPGenc nie potrafi zapisać muzy w AC3 w ziazku z tym pozwole się podpiąć pod topik i również zapytać: Jak wcisnąć ac3 do juz stworzonego (dobrego) mpg by można było stworzyć dvd (lub svcd z ac3)
![]() |
|
|