![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.11.2003
![]() |
Problem Z Odtwazaniem Plyt Dvd
niedawno zakupilem sobie nagrywarke dvd LITEONA 401 no i po nagraniu plytki dvd ,w odtwarzaczu stacjonarnym mam problemy to znaczy po jakims czasie odtwarzania plytka zaczyna sie zawieszac zatrzymywac mam takie wrazenie jakby po nagrzaniu mialo to miejsce co mozna na to poradzic czy moze zmiana na DVD- cos pomoze acha jeszcze jedno plytki nagrane dvd niesa widziane w moim drogim napedzie LG DVD i tez niewiem dlaczego moze ktos z doswiadczonych kolegow pomoze mi w rozwiazaniu , z gory dzieki.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Przyczyną może być:
- nośnik - program wypalający - program kompresujący (ewentualnie przygotowujący kompilację dvd) - sam odtwarzacz stacjonarny itd. nic na ich temat nie wiemy....
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
DO WYPALANIA UŻYWALEM PROGRAMU NERO 6 PROGRAMU UŻYWAŁEM SMART RIPER I INTER VIDEO DVD COPY ODTWARZACZ MAM JAKIŚ TANI AMC ALE NOWY |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
Nie wiem jak inni, ale ja przyczepiłbym się do wszystkiego co wymieniłeś, dlatego nic dziwnego, że masz taki efekt jak masz - to moje zdanie. Zmiany, zmiany........
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
TO PROSZE KOLEGO JAK MOZESZ O KONKRETY BO JUZ GLUPI JESTEM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yoda
CDRinfo VIP
![]() |
-nośnikow uzywalem ;MMORE,ESPERANZA,PLATINUM - a czemu nie TDK, Verbatim czy inne porządne?
-DO WYPALANIA UŻYWALEM PROGRAMU NERO 6 - DVDDecrypter+ImgTool -PROGRAMU UŻYWAŁEM SMART RIPER I INTER VIDEO DVD COPY - DVDDecrypter i DVD2DVD-R lub InstantCopy -ODTWARZACZ MAM JAKIŚ TANI AMC ALE NOWY - hehe, co z tego że nowy, skoro już z nim są kłopoty, AMC? równie dobrze mógłby się nazywać GŻM i tak nikomu to nic nie mówi, temat DVD to delikatna sprawa, albo stawiasz na jakość albo masz problemy, nie ma połowicznego wyboru.
![]() |
|
|