![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() |
Dzi***281;ki za t***281; wskaz***243;wk***281; ... jednak czy dla tak prostej porady musz***281; przeczyta***263; te wielki ilo***347;ci post***243;w cz***281;sto zupe***322;nie nie na temat.
![]() ![]() ![]() A przecie***380; wystarczy***322;o napisa***263;: ---- W programie "IFO Edit" klikamy na Create IFOs tam pakujemy nasze VOB-y i programik dorobi pliki .bup i .ifo Wszystko to pakujemy do katalogu Video_TS i wypalamy p***322;ytk***281;. ----- Nie pisa***322;bym tego wszystkiego jednak ... Pojawi***322; si***281; kolejny problem. Po 1. brakuje w filmie polskiego lektora Po 2. film na stacjonarnym dvd odtwarza si***281; skokowo. ( 5 sekund filmu, skok o pare minut dalej, znowu 5 sekund filmu i kolejny skok) wie mo***380;e kto***347; dlaczego tak si***281; dzieje i jak sobie z tym poradzi***263; ? ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.04.2007
![]() |
Metoda opisana powyżej nie zawsze daje pozytywny efekt. Aby zrobić to "jak trzeba" konieczny jest authoring DVD. Niech cię to słowo nie przeraża. Pobierz sobie DVDLab http://www.videohelp.com/tools/DVD-lab (jest on płatny ale ma 30 dniową wersję testową, ma też obszerny HELP) wczytaj do niego twoje VOB-y, parę dodatkowych kliknięć i masz prawidłową strukturę DVD. Dodatkowo możesz (ale nie musisz) porobić rozdziały, jakieś proste MENU filmu itp. Powodzenia ...
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() |
Dzięki Kapitanie
![]() ![]() Mam już DVD lab i za pomocą opcji -import files wczytałem voby a programik umieścił mi je w kat VIDEO_TS Tylko że moje dodatkowe kliknięcia nie powodują niczego. ![]() ![]() ![]() Helpik jest po angielsku i anystend szto eto. ![]() Jakich opcji mam teraz użyć żeby DVD lab zrobił z tych vobów właściwą strukturę DVD-Video w postaci plików .ifo i .bup . Jest tam sporo opcji i żadna nie ma opisu -create .ifo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|