Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Stary 04.04.2005, 18:15   #1
mirko111
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.01.2005
Posty: 22
mirko111 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z przeróbką filmu z avi - dvd

Witam.Mam problem którego nie mogę rozwiązać otóz przerabiam film Filmachine z CCe 2.67 lub ProCoder 2 i pokazuje mi sie taki komunikat
AviSource: : Coult not decompress frame 0
(G:napisy\TFM_Avisynth_scripr_file.avs.line 2)

Może ktoś już się spotkał z takim komunikatemi mógłby mi pomóc w tej kwesti za podpowiedż bedę wdzięczny
mirko111 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 05.04.2005, 10:54   #2
ocobiega
Bywalec
 
Data rejestracji: 17.10.2004
Posty: 66
ocobiega zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Brakuje w systemie odpowiedniego dekodera video, zainstaluj odpowiednie kodeki i problem zniknie. Polecam klite codec pack.
ocobiega jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.04.2005, 17:12   #3
mirko111
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.01.2005
Posty: 22
mirko111 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
zainstalowałem tego kodeka całego i nadal jest bez zmian pokazuje się ten sam komunikat
mirko111 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.04.2005, 17:56   #4
qfir
_____________________
 
Avatar użytkownika qfir
 
Data rejestracji: 03.01.2005
Posty: 714
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mirko111
zainstalowałem tego kodeka całego i nadal jest bez zmian pokazuje się ten sam komunikat
zainstalowales na pewno wsyzstkie niezbedne kodeki? sprawdz programem GSpot
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.04.2005, 00:30   #5
Ufil123
Forumator
 
Data rejestracji: 04.04.2004
Lokalizacja: Chorzów
Posty: 903
Ufil123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mirko111
zainstalowałem tego kodeka całego i nadal jest bez zmian pokazuje się ten sam komunikat
musisz dalej coś poinstalowac bo to napewno wina kodeka

proponuje odinstalować wszystko i zainstalować czystego Xvida 9bo to przeważnie on stwarza kłopoty) aha kiedyś był też Xvid w wersji pood AMD i wiem że w moim przypadku to pomagało i filmy robiły sie bez kłopotu,jak go znajde to go dołacze do postu

EDIT:

no i znalazłem
Dołączone pliki
File Type: rar for amd.rar (475.0 KB, 23 oglądane)
__________________
Ludzie pomocy bo już nie mam pomysłu!!!!

Ostatnio zmieniany przez Ufil123 : 06.04.2005 o godz. 00:34
Ufil123 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.04.2005, 09:25   #6
olo4you
Stały bywalec ;)
 
Data rejestracji: 31.12.2003
Lokalizacja: slask
Posty: 158
olo4you w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
proponuje rzebys zacytował tą drugąlinie z pliku avs to zobaczymy czego brakuje
olo4you jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.04.2005, 11:13   #7
mirko111
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 25.01.2005
Posty: 22
mirko111 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
druga linia
# 16:9 encoding
AviSource("G:\filmy\Filmy pełne\oszukać przeznaczenie\kkkkk.avi", false)
ConvertToYUY2()
LanczosResize(720,480,0.0,0.6)
mirko111 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania Oceń tę dyskusję
Oceń tę dyskusję:

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.