![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Problem Z Przeskakiwaniem W Dowolne Miejsce Na Stworzonym Przez Siebie Dvd
Sprawa jest taka. Normalnie kiedy na komputerze odtwarzam dvd, mogę suwakiem skoczyć w dowolne miejsce materiału filmowego.
Ale zrobiłem video dvd (przy pomocy Nero Vision) z nakręconych kamerą materiałów filmowych i za nic nie mogę skoczyć suwakiem tam gdzie chce. Materiał ma godzinę długości i przewijanie do powiedzmy 30tej minuty, jest trochę kłopotliwe ;-) Próbowałem tworzyć płytę (bo mam to na twardym dysku) i dekryptować ją w DVDdecrypterze, gdzie ustawiłem na znoszenie wszelkich PUOs oraz zabezpieczeń struktur i tym podobne. Próbowałem robić to w shrinku, żeby jeszcze raz przekodował pozbywając się zabezpieczeń. I też nic... Jednym słowem wciąż jest gdzieś jakieś zabezpieczenie czegoś, co uniemożliwia mi skakanie w dowolne miejsce materiału filmowego. Co to jest i jak się tego w jak najprostszy sposób pozbyć ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
PIRAT ;)
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
Cytat:
po 2 - materiał zgrany z kamery nie posiada znaczników czasu (chapterów) które umozliwiają przeskoczenie do wybranego fragmentu filmu po 3 - w/w chaptery można dodać programem TMPGENC DVD Author
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Nie chodzi mi o chaptery. Wiem, ***380;e mo***380;na zrobi***263; chaptery. Chodzi mi dok***322;adnie o to, co napisa***322;em:
Odtwarzasz film dvd na przyk***322;ad Power DVD, albo nawet Windows Media Playerem. Tam jest taki suwak. Mo***380;esz go klikn***261;***263; i przesun***261;***263; w dowolne miejsce gdzie chcesz na przestrzeni d***322;ugo***347;ci filmu. Oto mi chodzi. Ja nie mog***281; tego zrobi***263; (a bardzo bym chcia***322; ;-)), mimo, ***380;e materia***322; filmowy nie jest w ***380;aden spos***243;b zabezpieczony jak zauwa***380;y***322;e***347;. O CO CHODZI? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o co chodzi? - co***347; ***378;le chodzi
![]() czy to nie jest przypadkiem s***322;awna wersja Nero 7.0.xxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawd***378; w PGCEdit, czy film umieszczony jest w strukturze jako Title - je***347;li nie, to ju***380; wiesz dlaczego Ci si***281; nie przewija...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |