![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Headbanger
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
coś jak clonedvd2 lub dvd shrink,ale z kompresją dzwięku???
poszukuję programu, który pozwoli mi zrzucic film z płytki na hdd, goły film, bez menu, dodatków, tylko wybrane wersje dzwiękowe i napisy, póki co uzywałem clonedvd2 i dvdshrink, ale one nie umozliwiają kompresji dzwieku, bo chciałbym np skompresowac AC3 5.1 zajmujący jakies 400 MB do czegos pokroju mp3, tylko stereo i mniejszy bitrate, co pozowli na lepsza jakosc obrazu, a na dzwieku w filmach mi az tak nie zalezy (128 kbps w zupełnosci wystarczy), zna ktos taki program? najlepiej dający jak najlepszą jakosc podczas kompresji obrazu, wielkie dzieki
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Headbanger
![]() |
no nie wierze, ze nikt nie wie
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Cytat:
2. Tym sposobem film wiele straci, może sam kiedyś to stwierdzisz. 3. Można zaniżyć bitrate dźwięku *.ac3 do jakości np 192kbps/s co zmniejszy jego rozmiar, przy zachowaniu kanałów 5.1 a wielkością nie będą odbiegać od wersji stereofonicznych 2.0 4. Potrzebny program Besweet --> Przestudiuj |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Headbanger
![]() |
Cytat:
![]() 2. Nie jakies japonskie czarno białe filmy, które chciałbym wrzucic np 2 na jedną płytke dvd a poza tym odczujesz to jesli masz SPRZĘT a nie AGD za 1500 zł ![]() 3,4 dzięki ![]() UWAGA EDYCJA ![]() w sumie miałem na mysli programik,który zrobi to podczas ripowania dvd
Ostatnio zmieniany przez Biff : 07.09.2005 o godz. 19:41 |
|
|
|
|
![]() |
|
|