![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Zripowałem DVD film następnie wykasowałem niepotrzebne elementy. Uzyłem do tego DVD DEKRYPTERA. Iwszystko poszło dobrze. Jak odtwarzam POWERDVD z twardziele wszystko działa i reklamy są wykasowane. Problem zaczyna się wtedy gdy chcę wypalić płytkę a robie to NERO. Pokazuje ze nierozpoznaje formatu i koniec. Prosił bym o pomoc nie wiem jak mam wypalić tak przygotowany materiał.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Może cos wiecej, w jaki sposób zgrałes dvddecrypterem i jak postepujesz w nero?
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Zgrałem ten film zgodnie z instrukcją w DEKRYPTERZE czyli zapakowalem film do napedu on go odrazu rozpoznał i pokazał pliki dwa pierwsze odznaczyłem te z reklamami i zacząlem zrzucać na twardziela. i wszystko jest oki bo jak juz pisalem Power DVD odtwarza tak jak powinien z twardziela czyli jest menu i nie ma reklam.
Problem pojawia się w Nero. zaznaczam WYPAL PLIK DVD-VIDEO w NERO EXPRES by nie było pomyłek i jest oki później wciskam wypal i pokazuje sie komunikat DVD-VIDEO FILES REALLOCATION FAILED. THE RESULTING DVD-VIDEO MIGHT BE UNPLAYEABLE. DO YOU WANT TO CONTINUE? Nie wiem co robie źle |
|
|
|
|
|
#4 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Powiem szczerze że pierwszy raz słyszę żeby Decrypterem można było usuwać reklamy lub dodatki z płyty DVD, może się coś zmieniło dawno tego nie używałem, ale do rzeczy ja używam do tego celu DVDShrinka. Nie mniej jednak koledzy z forum jeszcze dożucą pewnie parę sposobów. Pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zrzuc to DVDShrinkiem lub CloneDVD2 i po klopocie bo decrypter do kompresji i obrobki to chyba nie sluzy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Panowie ale powiedzcie jak wykasować reklamy one po zgraniu są w osobnym pliku o nazwi VTS_01_1 ale jak go usunąć tak by później film można było odtworzać a przede wszystkim nagrać.
jak go po chmsku wykasuje to Shrink mówi że mu go brakuje. Pewnie służy do tego jakać opcja w tym programie albo inny jakiś program niestety ja tego nie wiem. Jeśli wie ktoś proszę o pomoc |
|
|
|
|
|
#7 |
|
..: DVD-VIDEO :..
Data rejestracji: 20.08.2003
![]() |
Napisałem w poście powyżej że używam do tego DVDShrinka, jak zależy ci tylko na filmie bez dodatków to wrzucasz opcję "Re-author" i wyciągasz sam film + ścieżki dźwiękowe które ci pasują. Natomiast jeśli zalęży ci na menu + film to lepszym rozwiązaniem jest AnyDVD + CloneDVD wszystko jest PL nie powinno być problemu
Jeszcze jedna sprawa, jakbyś chciał się pozbyć napisów końcowych za pomocą DVDShrinka to u Robsa na stronce się dowiesz, parę postów wyżej masz adres
Ostatnio zmieniany przez pit0202 : 25.11.2004 o godz. 18:43 |
|
|
|
![]() |
|
|