![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
problem z TMPGEncorer
ze stronki http://www.cdrinfo.pl/vcd/video/how2txt2vcd.php dowiedzialem sie jak wklejac napisy, niestety jak chce uruchomić ten proces to wyskakuje coś takiego: "the error occurred when ACM was initialized" - to częściej (Nielegalny ruchomy dziesiętny rozkaz obliczenia punktu) , a raz cos takiego: "Illegal floating decimal point calculation order" (błąd zdarzył się kiedy ACM został inicjalizowany) wie ktos co jest nie tak
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
![]() |
Napisz cos wiecej...jakiej wersji tmpega uzywasz..jakiego vitualdub-a...jaki system operacyjny...nawet takie informacje jak chipset plyty glownej sa wazne...i kiedy ten blad wystepuje w momencie gdy masz w virtualu odpalonego frameserwera i uruchamiasz plik *.vdr w tmpeg-U?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
myślę, że jak wywalisz dźwięk to będzie ok! (w VDubie/zakładka AUDIO/no audio)
nie jestem superexpertem, ale gdy pojawia się ten komunikat przerabiam dźwięk na .wav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
![]() |
więc programy są takie jak do ściągnięcia z tej strony jaką podałem: TMPGEnc 257, VD 1.4.10. System XP. błąd wyskakuje w momencie jak ma sie już wszystko zaczać robić, czyli frameserwer juz jest, TMGEnc też już jest, ostatnie "ok" i wtedy.
comptom dzieki! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|