![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2004
![]() |
Problem z Tmpgnenc Plus 2.5
Cześć
Kto wie bo już jestem nie wiem, mam Tmpgnenc Plus 2.5 i przerabiam avi (576x304, audio 44kHz, 16bps) i kicha nie mam dżwięku !próbowałem już wszystko zmieniać - video,audio,system odnośnie ustawień i nic. z góry dziękuję za wszystkie odp. kz |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
![]() |
... wlasnie zainstalowalem WinAvi video converter 6.2 i bez problemu mam audio !
- ciekawe co zle robilem w Tmpgnenc Plus 2.5
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
pozostałe filmy konweryje bez problemu do *.mpgz ciekawości spytam, jak "Audio powinieneś załadować z osobnego pliku, najlepiej wav" ? pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2005
![]() |
Podłączę się pod wątek.
Przy próbiue sklejenia plików udaje się łączyć wizję, ale połączony plik jest bez audio. ?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
Jeśli można ja też się podepnę pod wątek...
Zgrywałem u kolegi film Zmruż oczy na AVI do formatu DVD w programie TMPGenc. I wszystko poszłoby gładko, gdyby nie to, że gdy wczytuję obraz do pliku AVI (Browse...) wyskakuje komunikat na czerwono, że nie można otworzyć pliku. Czy ktoś wie dlaczego tak jest? Wiem, że niektóre filmy mają takie problemy ze sobą... Jedyne co mi przychodzi do głowy to zrobić to tak jak ja kiedyś, czyli wczytać VirtualDubem film i w TMPGenc wczytać plik VD. Ale to nie tak powinno być - ma ktoś inny pomysł? Próbowałem wszystkich wersji, TMPGenc 2.5, TMPGenc 2.5 Plus itp. - we wszystkich to samo! Cytat:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|