![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2006
![]() |
Problem z uruchomieniem Ulead VideoStudio 8 SE DVD
Witam . Temat tego programu przewijał się już na forum jednak u mnie nie da sie go nawet uruchomić . Przy każdej próbie wyskakuje komunikat :
Cannot initialize application . The screen resolution is too small to play the video . {15034:1:1} Posiadam kamerkę Sony DCR-HC17E i zgrywałam filmy na komp programem załączonym z kamerą :Video Capturing Tool przez fire-wire . Filmy zapisują się w avi a chcę je mieć na dvd . Przez 2 tygodnie wertowałam net i ściągnęłam mase innych programów i kodeków , które nie pomogły . Odinstalowałam wszystkie i z kodeków zostawiłam tylko K-Lite Codec Pack . Próbowałam też prog. AVI2DVD - widzi filmy ale przy próbie przetworzenia znajduje jakieś błędy i dalej echo . Chciałam przerobić z avi na dvd i zmniejszyć dvd schrink'iem ale stoje w martwym punkcie . Bardzo proszę o pomoc ... . |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.01.2006
![]() |
No tak ...... Pomogło :-)
A ja sie tyle głowiłam ![]() Straszny ze mnie laik - OGROMNIE DZIĘKUJĘ ZA POMOC i pozdrawiam !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|