![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2004
![]() |
problemy z BeSweet
Witam. Mam problem z dzialaniem programu BeSweet pod Windows XP. Chcialbym go uzywac do zmniejszenia bitrate AC3 w plikach Vob. Uzywam nakladki BeSweetGUI, wszystkie sciezki dostepowe podaje prawidlowo. Niestety przy probie wystartowania kodowania pojawia sie czarne okno Dosowskie z jakims komunikatem. Niestety nie udalo mi sie go przeczytac, bo okno bardzo szybko sie zamyka.
Pod poczciwym Win 98 wszystko dzialalo OK. Niestety juz od dluzszego czasu przesiadlem sie na XP, a nie chcialbym sobie kompa zasmiecac dodatkowym systemem. Czy ktos mial podobne problemy? A moze ktos zna inny program, ktorym moge zmniejszyc bitrate AC3? Za wszelkie info serdeczne dzieki. Menes |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
to mignięcie dosowskiego okienka to znak że nie zostały ustawione wszystkie potrzebne opcje
na razie nie jestem przy swoim kompie więc później spróbuję dodać coś więcej ================================================== === edytowane zgłębiłem wątek i u mnie było to samo okienko dosowe wyskoczyło i zaraz zniknęło ale potem pojawił się okno log i w nim napisane było, że brakuje pliku ac3enc.dll ściągnąłem go z netu, umieściłem w katalogu w którym jest BeSweet i kompresja ruszyła poniżej masz plik Ostatnio zmieniany przez Mirek-1977 : 22.07.2004 o godz. 13:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.04.2004
![]() |
Dzięki za informację. Plik, o którym piszesz znajdował się w katalogu BeSweet i niestety mimo tego program dalej mi nie działa. Być może jest inna przyczyna. A znasz może inny program, którym będę mógł bezboleśnie obniżyć bitrate AC3 w plikach VOB?
Krzysiek |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
W katalogu powinny się znajdować m.in. biblioteki:
-ac3enc.dll -azid.dll -VOBInput.dll do pobrania ze strony domowej programu.
![]() |
|
|