![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.09.2003
![]() |
![]()
Man DVD2DVD-R 1.5.1, po uruchomieniu programu podaje ścierzkę do plików video i wyskakuje mi błąd "Typen unvertraglich" i niemorzna nic dalej zrobić, problem dotyczy płyt orginalnycjch, tłoczki pirackie normalnie sie wczytują i morzna wybierać ścieszki audio itp,
Pomurzcie :o Ostatnio zmieniany przez danek2003 : 09.09.2003 o godz. 09:37 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Zastanawiam się czy nie jest to jakieś zabezpieczenie orginałów ze nie można jch ripowć, sprawdzałem na starszych wersjach programu 1.3.1 i 1.4.9 i ma ten sam błąd...............
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.07.2003
![]() |
DVD2DVD-R
Miałem ten sam problem w systemie WIN XP RPO PL + SP1. Po zainstalowaniu Windows 2000 wszystko jest OK. Chociaż na innym kompterze z kartą graficzną Matrox i systemie WIN XP program ten działał bez zarzutu. W pierwszym przypadku była to karta z układem Radeon. Czyżby problem leżał po stronie sterowników do karty graficznej ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Ja prubowałem na dwóch kompach: win 98 i karta graficzna daytona, win 98 karta graficzna sis. Ale problem pijawia sie tylko przy płytach orginalnych, tłoczki pirackie i przegrywane DVD wczytują sie normalnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|