![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2004
![]() |
program do conversji avo to dvd
Witam
Zassamlem Film kilka Star wars 4,5,6 chce nagrac na dvd. Text obrabiam subtitletool txt na srt Potem Tmpeg Avi rozdzielam na video i audio Nastepnie w subsrt zamieniam srt na sup i ....upa Wszystko niby ok zakanczam Authoringiem w Ifoedit nagrywam sobie image w nero i odpalam Inter vin DVD a tu widze ze textu nie ma obraz i sound jest ok ale zamiast textu mam zielone pasy !!!!! info o conversji http://www.afterdawn.com/guides/arch...dvd_page_3.cfm |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
prawdopodobnie jeśli puścisz taki film na stacjonarnym dvd to wszystko będzie ok. (też tak miałem)
![]() |
#3 | |
![]() |
Cytat:
Probowales softu DVD2SVCD lub TheFilmMachine ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
![]() |
napisane przez DiMENTiON
Probowales softu DVD2SVCD lub TheFilmMachine ? Dziejowi chodzi raczej o "swobodne napisy" a nie o nałożenie ich na film, a z tego co wiem to DVD2SVCD nakłada napisy na film!! pozdrawiam
![]() |
#5 | |
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
HA HA
Niedługo ma być wydana edycja kolekcjonerska Gwiezdnych wojen. Czteropłytowe wydanie ma zawierać 4, 5 i 6 epizodzik a na czwartej płytce jakieś dodatki. Całość niestety ponad 400 zł. I czy nie warto? Indiana Jonasz też cieszył się sporym zainteresowaniem mimo wysokiej ceny. -------------- taka dygresja niektórzy ludzie nie czytają tego co piszą i publikują, a później nie edytują choć możliwość mają AVO czy AVI? oto jest pytanie. (cytat z tragedii Shakespeare) Pozdrawiam. Ostatnio zmieniany przez Mirek-1977 : 21.04.2004 o godz. 18:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez DiMENTiON : 21.04.2004 o godz. 18:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.04.2004
![]() |
Powiem wam ze mam star warsy 4,5,6 w jakosci super !!!
A co do napisow to chcialbym je miec jako wybor w dvd a nie wklejone do filmu bo tak to ja robie na virtualdub stawiam serverek a potem przechwytuje drugim programem itd. . Zalezy mi na opcji z textem lub bez wiec jak to moge zrobic bo meczy mnie to juz a MAestro robi mi napisy u gory ekranu !!! jak to dac na dol w paru kliknieciach a nie przesowac recznie kazdy po koleji !!! A moze inny program ? Spieszy mi sie bo klienci czekaja ![]() Help boys
ASUS A7N8X2.0 Deluxe ACPI BIOS Rev 1007/ST3120026A/NVIDIA GeForce4 Ti 4800 320/690mhz SE Driver Morpheusware Remix Extreme Video/Samsung SyncMaster 700IFT (CSH780B*)/ 2x512ddr/2cl dual-400mhz KingSton/Barton2600@3200/350w-ATX(d4040) ---===Lite-on 812s & Lite-on 52-32-52===--- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
a może DVD Maestro
![]()
![]() |
#10 |
Forumator