![]() |
oczywiscie ze moze :) film machine + cce - 15h przerabiania przy 3 przebiegach....dziękuje postoje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witajcie :)
......a propo WinAVI to mam pytanie. Program owszem robi w zawrotnym tempie DVD z Divixa ale niewiem jak u innych ale umnie film po "przeróbce" poprostu wygląda tragicznie zarówno uruchomiony w powerDVD na Piecu jaki na TV,a dokładniej to ujmując ,to co pewien czas film wygląda jakby był rozmazywany i pojawiają się różno kolorowe kwadraty na ekranie. Czy można jakoś się tego pozbyć , czy WinAVI poprostu już tak robi i nic nato sie nieporadzi? Pozdrawiam. |
przerobiłem juz chyba z 30 filmów tym programikiem i nie miałem zadnych kolorowych kwadratów. jedyny problem jaki miałem to ze niektóre filmy mi cieły niesłychanie, ale po przeinstalowaniu windy i zainstalowaniu wersji 6.3 narazie mam wszystko lux.
|
Do przerabiania z DVD do DivXa doskonale nadaje sie tez Dr.DivX :)
Jest dosc prosty w obsludze i latwo mozna samemu dobrac opcje zwiazane z jakoscia obrazu i dzwieku :) |
nie potrzebuje zadnego zewnętrznego transkodera typu cce? czy ten DR.Divx sam wszystko robi? a co z napisami?
|
daj namiary na cukierka przyokazji ;d
|
panowie Jey i juicepp
Dr. DivX to program robiący z DVD film AVI DivX a tu mowa o DivX do DVD Jey wprowadza zamęt, juicepp nie zauważyłeś tego czytajcie uważnie co tu ludzie piszą |
Cytat:
|
Cytat:
faktycznie, masz racje, nie przeczytałem uwaznie....wiec narazie jedynym programem który przerabia divx na dvd i robiący to SAM jest winavi...ale czekamy, może ktoś cos nowego odkryje jeszcze :) |
mi tez pojawiaja sie kolorowe kwadraty , zamazania ,ale sa w filmie sporadyczne i w .avi tez sie pojawiaja ,myslalem ze to normalne . czyli kolorowe kwadraciki i mazy sa zawsze spowodowane brakiem kodekow ??
|
na to wygląda.
|
Cytat:
no tak ac3 pozostanie ale zostanie przerobione do 2ch czy pozostanie w 6ch |
chyba pozostanie w 6ch
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |