![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
![]()
Mam prośbę o pomoc do wszystkich MOCNYCH w strukturach DVD.Napewno ktoś z was miał już taki problem i teraz już się z niego smieje a ja nad nim narazie płacze.Mianowicie zrzucam filmik Dekrypterem na HDD następnie w CloneDVD2 wywalam to czego nie chcę(bez kompresji) w MenuEdit usuwam
przyciski które nie będą potrzebne a następnie wszystko przepuszczam przez InstantCopy i niby wszystko jest OK kopia luks menu jest .W DVD na komp. wszystko gra ale na stacjonarnym pod przyciskiem polskiej wersji językowej jest np.niemiecka,a polska jest pod niemiecką albo pod angieldską . Najgorsze jest to że ta sama płyta włożona do otwarzacza na komp.działa prawidłowo a na stacjonarnym nie .Bardzo proszę pomóżcie co jeszcze źle robię już próbowałem różnych żeczy i efekt był jeszcze gorszy bo albo płyta nie odpalała albo jakiejś scieżki wcale nie było. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
moze tu cos znajdziesz?
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=34140. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
musisz teraz dokonać korekcji pliku IFO pod tym linkiem jest cały opis jak tego dokonać http://forum.divx.pl/viewtopic.php?t=3646
(szukaj Korekcja menu po usunięciu niektórych ścieżek audio. Zmiana domyślnej ścieżki audio)
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.05.2003
![]() |
Bardzo dziękuję teraz jest OK
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|