![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.09.2005
![]() |
Jakim programem prześledzić klatki w filmie DvD ?
Witam
Nie wiem czy dobrze ująłem pytanie w temacie (jesli nie to przepraszam) ale generalnie napiszę o co mi chodzi. Ktoś kiedyś zgrał mi film z kamery na płytę DvD, nagrał to jako jeden film bez rozdziałów. Ja ten film chciałbym teraz troszkę poobrabiać (zwykły Authoring) tz. rozłożyłem go Vobedit`em i chciałbym tam podłożyć napisy z opisem co i kto jest na filmie itp. Chciałbym również stworzyć ręcznie plik "Celltimes", stąd moje pytanie: jakim Playerem lub programem mogę prześledzić klatki na tym fimie abym mógł sobie wybrać i wstawić do pliku Celltimes. SubEdit Player to robi ale problem polega na tym że każdy Vob zaczyna się od {000} a ja potrzebuje odczytać klatki tak jak np. lecą one w plikach tekstowych MicroDvD ciągłość od pierwszego do czwartego voba. Trochę chyba namieszałem ale mam nadzieję że domyślicie się o co mi chodzi ![]() Proszę pomóżcie ![]() Ostatnio zmieniany przez lennox : 27.04.2006 o godz. 11:58 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|