![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Pytanko do ogladajacych filmy na PS2
Witam mam pytanie a zarazem problem teo typu ze dostalem wczoraj filmy od kumpla ktore sa nagrane predkoscia 4x i na odtwarzaczu DVD smigaja extra a na mojej konsolce niestety w ogole
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Trust No 1
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
ja nagrywam x4 filmy na dvd i na ps2 wszystkie dzialaj ;o nie wiem czemu tobie, moze laser trzeba wyczyscic ? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Chlopaki dzieki za odpowiedzi juz doszedlem co jest dzwonilem do serwisu gdzie przestrajano mi konsolke...Wiec teraz dziele sie z tymi ktorzy maja taki sam problem: Wkladamy plytke wywlaczamy konsolke i wlaczajac przytrzymjemy power okolo 1,5-2 sekund tak na wyczucie i wszytko hula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Trust No 1
Data rejestracji: 08.11.2004
![]() |
to chyba tylko ino dla tych co maja czipa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
No dokladnie ja mam wstawionego rippera3 i musze uruchamiajac film tak robic ale lux dziala wszytko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podlacze sie pod temat : czy uruchamiajac gry na CD-R (PS2) na chipie ripper 3 trzeba odstawiac jakies cyrki (przytrzymywanie, podwojne resety itd) zeby dzialaly? Gry na chipie Mars chodza bez problemu, na Ripperze 3 nie chca :-(...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
jesli chodzi o filmy na cdr pewnie mowisz o formatach avi i divix potrzebujesz programiku np: Reality Media Player lub PS2 Media Player innego w tym stylu i za pomoca niego odpalasz zarowno filmy na CDR i MP3, ale plytki musza byc nagrane maksymalnie predkoscia 4 x bo nagrane szybciej slyszalem i nie wiem ile w tym prawdy ze zarzynaja laser...Cos w tym musi byc...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|