![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Ustawienia kodeka CCE 2.67.00.23
Witam ! Mam pytanie bo zacząłem porządnie wertować forum doom9.net no i przy okazji dostrzegłem że kodek CCE trzeba przekonfigurować własnoręcznie aby uzyskać fajną jakość. Pytanie zatem co o tym sądzicie. Jechać tak jak jest on wgrany w oryginale czy też zmieniać jego ustawienia tak jak jest to pokazane na forum ? Czekam na szybką i sprawną odpowiedź ! Pozdro !
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzięki xxxxxxxxxxxxx wszystkim za pomoc. Nikt tu tak naprawde nic nie wie. A ja wiem co i jak z tym CCE. Zrobiłem testy, ale teraz to w xxxxxxxxxxxx was mam. Aroganckie xxxxxxxxxxxx ! Jedynie Jabba the Hutt sie pokwapił (pozdro przy okazji). W xxxxxxxxxxxxxxxx wszystko macie i jak ktoś ma pytanie to wy tylko go zbywacie. Narazie !
------------------------------------------------ AMD Athlon 2700 XP+, 512 DDR RAM 400 Mhz Kingston, 80 GB HDD, ASUS DVD ReCordEr x4 Ostatnio zmieniany przez RobsYoda : 19.05.2004 o godz. 16:09 |
![]() |
![]() |
#3 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
koles, ale do Ciebie trza miec zdrowie, tlumaczylem Ci w innym temacie, prowadzilem jak dziecko za reke, to co? mamy za Ciebie te filmy zrobic? jak masz CCE to zadzwon do Custom Technology, pewno Ci pomoga.
To jest forum! - trzeba czekac az laskawie ktos Ci pomoze, a nie wyzywac innych od *****ow, bo Ci nie podali w 24h recepty od A do Z jak zrobic film. Bardzo fajnie ze juz "wiesz co i jak z tym CCE" i nie bedziesz nam juz zawracal d... mam nadzieje! NIEpozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A ja pozdrawiam i dołączam cię do listy tych co to mieli wogle odwage się wypowiedzieć wogle na temat CROPPINGU ! Co prawd nie skorzystalem z tego bo przeczytałem sobie testy canopusa i innych encoderów MPEG-II i wyszło że tak czy tak CCE bije na łeb pozostałe encodery softwarowe. ja Pozro MR. PYKSON
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 27.11.2001
![]() |
hmmmm, ja też już kilkakrotnie pisałem i nie otrzymałem odpowiedzi, ale to nie znaczy żeby zaraz od "Aroganckich *****ów"......
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
przeginasz koleś - męczyłeś mnie wczoraj pół dnia na GG i mimo że byłem mocno zajęty starałem się ci pomóc. ale ty w kółko pytasz o to samo i ciężko ci idzie tzw. czytanie ze zrozumieniem. jak masz takie problemy to radź sobie sam i nie obrażaj innych. mam nadzieję, że nasz moderator da ci kopa bo odkąd tu jestem nikt nie zrobił takiej chamskiej awantury...
#7 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Do: Olav_Basoski
mam nadzieję, że już tu nie wpadniesz ze swoim aroganckim pyskiem ps. chodzi wyklucznie bluzgów, a nie wejscia na forum
pozdrawiam Robs Ostatnio zmieniany przez RobsYoda : 19.05.2004 o godz. 16:15 |
![]() |
![]() |
|
|