![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() |
ReJig o.5[obsługa]
mam nastempujący problem przy pracy tym programem gdy chcę utworzyć w zakładce ,IFO-mode plik w formacie M2V I i napisy sub ,program tworzy te pliki ,a pod końiec jego pracy wszystko znika z folderu to znaczy nie do konca plik jest ale pusty 0 kb ,może ktoś wie oco tu chodzi ,proszę o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Redakcja
Data rejestracji: 27.12.2003
![]() |
Cytat:
odgrzebię dyskusję, w której znajdziesz coś nt. ReJig-a i jego różnych dziwnych zachowań. Jak widać wciąż jest źle z aplikacją... Ja miałem podobny objaw - w pierszym przybliżeniu pomogła (na chwilę) defragmentacja dysku. Jak długo korzystasz z ReJiga i uporczywie nim coś multipleksujesz to program ten wykonuje genialną wręcz fragmentację dysku. U mnie doszło do tego, że miałem 20GB wolnego miejsca (rzekomo) a efektywnie do wykorzystania było mniej niż 4GB i właśnie program zachwowywał się chyba podobnie jak to opisałeś - już nie pamiętam. Poza tym program ten ma szereg innych niedogodności - o czym przeczytasz w przywołanym u góry temacie. Jeżeli nie wykorzystujesz go do czegoś wybitnie specjalnego to przerzuć się na IfoEdit - oszczedzisz sobie problemów (nowa wersja zaczęła działać poprawnie z NTSC więc już zniknęła jedna niedogodność, pozostała tylko druga - niekompatybilność strumienia DTS z odtwarzaczami SONY) więć jeżeli ten drugi przypadek Cię nie dotyczy to zastanów się czy warto dalej użerać się z ReJigiem - w mojej opini nie warto... Pozdrawiam!
Always Quality over Speed - both in a real life and in DVD backup! Polecam: Kopia Samego Filmu - Jakość ponad wszystko! Z DV do DVD Pierwsze kroki w Adobe Premiere Pro - część 1, część 2 Sonic Scenarist - podstawy authoringu (+DVD text, +JACKET_P) Konwersja dźwięku 2.0 -> 5.1 surround + kodowanie do DTS/AC3 Jak dodać polskie napisy do filmu DVD: Sonic Scenarist, Free Tools Z DVB na DVD-R |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
![]()
Nie polecam Rejiga - skopał mi napisy w LOTR - w trakcie oglądania napisy znikają i trzeba je włączać ponownie co kilka minut ;-( Wogóle zachowanie tego softu powinno być w dziale download - czary-mary.
pozdr. zebacz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|