![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2006
![]() |
rmvb na dvd-video PAL
witam wiem że konwersja rmvb na dvd-video była już nie raz omawiana ale mój problem jest chyba inny.
Mam film rmvb z lektorem. chce go przerobić na dvd-video próbowałam za pomocą WinAVI Video Converter z ustawieniami 16:9 i PAL. oczywiście filmik przerobił się bez problemów, nie było kłopotów ani z dźwiękiem (ac3) ani z obrazem. Jednak filmik po nagraniu się nie odtworzył na stacjonarnym dvd. Nie wiedziałam dlaczego więc postanowiłam spr go za pomocą IfoEdit.To wynik: Ostatnio zmieniany przez Sonia : 04.12.2006 o godz. 11:33 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Co to znaczy nie odtworzy***322; sie? Cos napisa***322; czy mo***380;e sta***322; w miejscu? Na pececie wszystko ok? Wi***281;cej konkret***243;w:
-Nagrywarka -P***322;yta dvd (firma) Mo***380;e dvd nieobs***322;uguje dvd+r -Odtwarzacz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.11.2006
![]() |
płyta tdk dvd-r
firmy odtwarzacza nie znam bo to odtw. mojego kolegi nie mój nagrywarka LG jak do tej pory bez zarzutów na ekranie nic sie nie pojawilo jakby nie widzialo plyty ten odtwarzacz obsluguje m.in dvd-r i vcd na pececie chodzi bez problemu otwieralam plyte m.in na power dvd czy inter video martwi mnie ten format NTSC dlaczego jest na plycie skoro wybralam PAL |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
To wypierz ntsc - mo***380;e b***281;dzie pal. Pewnie dlatego si***281; nie odtwarza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|