Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.01.2005, 17:41   #1
pseudo
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.12.2004
pseudo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
pliki vts-co z tym dalej zrobic?

w jaki sposob polaczyc i wypalic te pliki: vts_01_0.vob , vts_01_1.vob , vts_01_2.vob , vts_01_3.vob , vts_01_4.vob , video_ts.bup , video_ts.ifo , video_ts.vob , vts_01_0.bup , vts_01_0.ifo . probowalem w nero vision express 3 tyle, ze nie jest aktywne oryginalne menu ( brak dostepu do napisow itd. ) tylko utworzone przez nero. nie mozna tez przelaczac rozdzialow tzn. rozdzialy zostaly podzielone miedzy te pliki, ktore podalem na poczatku. prosze pomozcie. pozdrawiam.
pseudo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.01.2005, 19:54   #2
pseudo
Nowy na forum

zamienilem tez te pliki na iso programem imgtool, wypalilem obraz na plycie dvddecrypterem i kolejnosc calego video zostala zmieniona! juz naprawde brakuje mi pmyslow! pomocy!
Stary 17.01.2005, 21:01   #3
Robs
Yoda
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 01.06.2003
Robs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Spokojnie, spokojnie, na początek troche info, ile ważą wszystkie pliki (w GB)?
co sie dzieje po odpaleniu np. w PowerDVD poprzez otwarcie pliku VIDEO_TS.IFO?
Stary 17.01.2005, 21:54   #4
pseudo
Nowy na forum

pierwszy, ktory podalem _0 - 116mb , nastepne cztery po okolo 1 gb , video_ts.vob - 43 mb pozostale liczone w kilo , w sumie 4,11 gb. po odpaleniu video_ts.ifo nie odtwarza od poczatku. zamiast polaczyc pliki 0,1,2,3,4 i w takiej kolejnosci powinny byc odczytywane to kompletnie jest to pomieszane!
Stary 01.02.2005, 23:00   #5
pseudo
Nowy na forum

nie odzywalem sie poniewaz nie mialem zbytnio czasu. podalem dokladne informacje na temat tych plikow itd. czy naprawde nie da sie juz nic z tym zrobic?
Stary 01.02.2005, 23:32   #6
1stwasp
Redakcja

Data rejestracji: 27.12.2003
1stwasp zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pseudo
nie odzywalem sie poniewaz nie mialem zbytnio czasu. podalem dokladne informacje na temat tych plikow itd. czy naprawde nie da sie juz nic z tym zrobic?
A próbowałeś zwykłym Nero Burning ROM-em nagrać kompilację DVD Video.
Utwórz taki dysk, przeciągnij wszystko do katalogu VIDEO_TS - wypal na jakiejś RW i zobacz czy zadziała...

Pozdrawiam!
1stwasp jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2022, 14:25   #7
bari83
Data rejestracji: 22.09.2022
bari83 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Siemka,
Jestem tu nowy i mam pytanie co do nagrywania filmów na dvd. Ze dwa udało mi się zainstalować, ale z resztą mam problamy. Nagrywam Ahampoo i Nero i mam błąd, że brakuje pliku VTS_01_0.VOB i nie wiem co dalej z tym zrobić. Filmy ściągam z chomika, torrenta. Różnie. Czy musi być jakiś specjalny format filmów np. avi, mkv czy coś żeby ten plik znalazło?
bari83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2022, 16:35   #8
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez bari83 Podgląd Wiadomości
Siemka,
Jestem tu nowy i mam pytanie co do nagrywania filmów na dvd. Ze dwa udało mi się zainstalować, ale z resztą mam problamy. Nagrywam Ahampoo i Nero i mam błąd, że brakuje pliku VTS_01_0.VOB i nie wiem co dalej z tym zrobić. Filmy ściągam z chomika, torrenta. Różnie. Czy musi być jakiś specjalny format filmów np. avi, mkv czy coś żeby ten plik znalazło?
Nie działa, bo ściągasz filmy. Na legalnych jest OK.
Stary 22.09.2022, 16:51   #9
bari83
Data rejestracji: 22.09.2022
bari83 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez superrrmario Podgląd Wiadomości
Nie działa, bo ściągasz filmy. Na legalnych jest OK.
To poleć proszę jakąś legalną stronę.
bari83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.09.2022, 17:17   #10
superrrmario
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz

Data rejestracji: 26.06.2004
superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>superrrmario ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie mogę. Za reklamy jest ban.

Twoje uprawnienia: