![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.03.2005
![]() |
Power DVD nie odtwarza filmów
próbowalem juz power dvd 5.0 i 6.0 i nic nie pomaga. mam win xp. 'wczytuje' mi płytke dvd ale nic sie nie dzieje, program sie w końcu wiesza. w trakcie instalacj i nie pytał się mnie o region-w ustawieniach mam cos takigo:
Player Information: Player Region Code: Not Specified Current Drive: H: Title Region Code: Not Available Audio Attributes: Not Available może tu jest problem bo slyszałem ze power dvd może mieć problemy z regionami. za jakąkolwiek pomoc bardzo dziekuje! pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Zainstaluj sobie anydvd i nie będziesz miał problemu z regionami,bo jak włączysz anydvd to już nie będzie regionu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.10.2004
![]() |
A czy wcześniej win Xp ci się wieszał? Ja mam Xp i power 6.0 Delux i chodzi bez zastrzeżeń. Być może masz problemy z systemem. Spróbuj odinstalować i ponownie go zainstalować. Jeżeli to nie pomoże to kontakt : atb3@op.pl sprubuję ci pomóc. Power DVD odtwarza wszystkie regiony - coś masz z systemem XP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Ja tez mam problem ze stabilnoscia powerdvd, a mianowicie kiedy opalam niektore filmy to gdy dochodzi do menu (na poczatku jakies filmiki reklamy) to wywala blad powerdvd. W innych programach odtwarza ten film, a inne filmy w power dvd tez ida dalej. W czym to moze byc problem? system mozna powiedziec ze swierzy i tylko powerdvd do odtwarzania dvd.
Pozdawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|