![]() |
to nic nei da sie zrobic z tymi przerwami pomiedzy VOBami...?
Mam teledyski na hdd w VOBach, sa to 4 pliki,a teledysków troche wiecej w nich jest. I czasem zdazy sie tak,ze przerwa jest w srodku teledysku, nic sie z tym nie da zrobic? |
A jeżeli chcesz koniecznie scalić to w jeden film to chyba to CI pomoże...
Acha z tego co pamiętam to wg. specyfikacji DVD jeżeli dojdziesz z nazwami plików do VTS_01_9, to kolejne pliki muszisz zacząć od VTS_02_1 Jeżeli się myle poprawcie mnie :) |
Ale co? Działa czy nie działa?
Problemem jest struktura, która wygląda Twoim zdaniem nieładnie czy rzeczywiście jest problem z działaniem? Jedyne co tu może być nie tak, to to, że w momencie zmiany VTS (czyli przejścia z jednego VOB na drugi) będzie na chwilkę wstrzymany obraz na DVD. Pocieszę Cię, że jak to połączysz w całość też tak będzie. Żeby nie było to już większa szkoła jazdy i żaden one click program Ci tego nie zrobi. Tak więc reasumując jest rzeczywisty problem czy go nie ma?? Pozdrawiam! |
hmm to jest jeden film caly [nie w odcinakch] i zaden serial wiec ?
|
A po co sklejać- tak jak jest nie działa??
To żadne dziwo nie jest - tak często może być w przypadku filmu odcinkowego, tudzież pojedynczych teledysków. Z tej struktury wynika tylko tyle, ze kazdy fragment (osobny odcinek?) jest umieszczony w osobnym Title Set-cie i tyle. Teraz jak jest to podlinkowane odpowiednio w nawigacji (dla uproszczenia nazwę to menu) a masz pliki VIDEO.TS to powinno działać, a że tak "nieładnie" wygląda niczego nie zmienia... Pozdrawiam! |
Sklejanie filmu na DVD
szukam pomocy jak skleic ten film:
http://img138.imageshack.us/img138/5532/dvd5sk.jpg jest on podzielony na kilka kawalkow w roznych rozmiarach, zaczynam dopiero przygode z dvd wiec pewnie dla was to proscizna, a dla mnie gora nie do przeskoczenia ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |