![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.02.2004
![]() |
SonicMyDVD
co sądzicie o programie SOnicMyDVD któy jest razem z nagrywarkami LiteOn
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
ja tam wole stare poczciwe Nero, lub WinOnCD 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
powieś płytkę jako antyradar w aucie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2004
![]() |
no i zapomnialem o Nero w wersjach 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.05.2002
![]() |
niedawno kupilem Liteonka i dostalem z nim wlasnie SonicMyDVD... z tego co zdazylem zauwazyc i pobawic sie tym oprogramowaniem to jest to kombajn kilku programow... odpowiednik nero to jest swietny program RecordNow DX w przypadku nagrywania CDR mozna zapisywac pliki o dlugosci nazw powyzej 212 znakow. nagralem nim troche plytek, program nie sprawial zadnych problemow.. chociaz jak ktos jest bardzo przywiazany do nero to moze chwile zastanawiac sie nad obsluga.
w pakieciku dostepny jest tez program do robienia albumow video i z fotkami w formacie DVD i VCD... osobiscie narazie przetestowalem opcje albumu DVD z fotkami... wyszlo to bardzo fajnie, mozna dodac animowane menu, posegregoewac fotki w katalogach. Dostepny jest tez jakis edytor video, ktorym sie jeszcze nie bawilem... i program do robienia backupu systemu/danych... nie bawilem sie nim, bo nie mam stacji dyskietek, a wymagana jest to zrobienia dyskietek startowych :-) ogolnie mowiac programy sprawiaja dobre wrazenie... program do albumow nie sprawi problemu uzytkownikom mniej zorientowanym, bo dziala na prostym kreatorze... program do wypalania muzy i danych na DVDR i CDR, tez jest prosty w obsludze. i nie sa to zadne demo wersje. Ostatnio zmieniany przez stefe : 26.03.2004 o godz. 12:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 07.11.2003
![]() |
THX: "Mój kolega dla próby odpalił, okazalo się do tego, że to jest demo." Nie powinno być w żadnym wypadku. A jeżeli jest, to trzeba zmusić sprzedawcę do dostarczenia w pełni funkcjonalnej wersji. Co do tego, czy MyDVD jest coś warte - to już inna sprawa. Mnie się nie spodobał ani jeden program z pakietu, bo to kombajn do wszystkiego, który decyduje sam. A ja wolę świadomie ustawić parametry. Natomiast na płytce jest RecordNow DX, i jest to zupełnie dobry program. Używam go częściej niż Nero (mieszkają na tym samym dysku i się nie kłócą), bo wypalał DVD+R z lepszym skutkiem, niż Nero we wczesnych wersjach 6.x.x.x. Jednocześnie trzeba przyznać, że jest mniej intuicyjny niż Nero (a właściwie wcale nie jest), i ma znacznie mniej opcji.
Brenda |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
MyDVD delax 5
to bardzo dobry program (167mb) ale delax
![]() Ostatnio zmieniany przez zorg : 04.03.2010 o godz. 11:54 |
![]() |