![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zamyslem organizacji ktora chciala cos zmienic na lepsze w stosunku do VHS i wymslono:
- System wygodnego w nawigacji menu - Kilka wersji jezykowych wielokanalowego audio - Kilka(-nascie) wersji jezykowych napisow w jak najwiekszej ilosci jezykow - Wysoka jakosc obrazu MPEG-2 - Dodatki specjalne - Opcjonalnie czesc dla komputerow PC Im wiecej obcinamy z tej plyty tym mnie jest ona "interaktywna" i staje sie bezuzytecznym kawalkiem plastiku zawierajacym suchy film - czyli cofamy sie w rozwoju. Na szczescie nie wszyscy mysla tak jak Ty bo by mnie szlag trafil przy pozyczaniu plyt od znajomych. Dla Twojej wiadomosci : Menu zostawiam zawsze zarowno na jednej plycie jak i drugiej (na pierwszej umieszczam film a na drugiej dodatki). Jesli film nie wymaga kodowania to OK, jesli wymaga koduje go CCE 10 przebiegowo. Zawsze zostawiam jezyk oryginalny i polski lektor/dubbing. STARAM SIE zostawiac rowniez DTS. Jesli Ci to odpowiada to OK, ale nie wchodz mi wiecej w parade i nie wyglaszaj herezji ze wiekszosc mysli tak jak ty bo to nieprawda. Ale tak jest jak ktos jest wychowany na DivX-ach. Ja majac plyte w rece chce aby bylo na niej jak najwiecej. P.S. "Potrojne" menu w "Star Wars" cieszy mnie ogromnie ;-D. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|