Powrót   Forum CDRinfo.pl > Edycja, konwersja i kompresja audio/video > DVD-Video

DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Ocena dyskusji Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.10.2004, 23:54   #1
da_niel
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.09.2004
da_niel w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
stare stacjonarne DVD a nagrane filmy

Na poczatek konfiguracja obecna: Athlon 2100+, 512DDR... LiteOn-832S na VS0B (omnipatched)
Teraz Problem: Probuje nagrywac DVD z przerobionych DVD i z DivXow i nawet niezle mi to wychodzi problem w tym ze nie chca byc odtwarzane na moim stacjonarnym DVD (na tych w kompach bez najmniejzeszgo problemu-zarowno +R,+RW,-R,-RW) tzn pierwsza plyte DVD+R (x8), ktora dostalem w BOXie nagrywarki nagralem filmem i ta chodzi bez problemu (nagrywalem na nie zmienionym BIOSie) ale pozniej juz nie udalo mi sie nagrac ani + ani -R. Plyty RW(+i-) chodza bez problemu (tak samo jest z CD-DA, CD-R nie chodza, rw chodza).
Wie ktos moze jaka moze byc tego przyczyna? tzn czemu pierwsza plyte mi nagralo i czyta a tych nowszych nie. Dodam tez, ze pierwsza plyta jest bez Bitsettingu (widziana jako DVD+R) pozostale plyty probowalem nagrywac zarowno jako DVD+ jak i DVD-ROM ale to tez nie to... Wie ktos co to moze byc?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: