![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
DVD-Video Tematy poświęcone kopiowaniu, edycji, konwersji i kompresji z/do formatu DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Ocena dyskusji | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Tańczący z wilkami a DVD2DVD-R
Czy ktoś zrobił kopię bezpieczeństwa pod DVD2DVD-R + CCE ?
Mnie udało się upakować te 183 min. na jedna płytkę. Jakość conajmniej dobra z małym ale. Oryginał ma przeplot i kopia tragicznie poząbkowana jest przy jakimkolwiek ruchu w filmie. Moje pytanie jak ustawić parametry w DVD2DVD-R, aby te ząbki zniknęły ? Niejaki Michał rozpisywał się swego czasu dość obszernie na temat przeplotu, ale nie końca jest to dla mnie jasne. Nie żeby iść na łatwiznę, ale jestem pewien, że gdyby życzliwy podał rękę i napisał jak konkretnie "sparametryzować" ten film to bardzo by mi to pomogło przy następnych tego typu problemach. Z góry dziękuje za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
Propnuje dość niezłą metode z opisu : http://www.cdrinfo.pl/artykuly/jakosc-tmpg/ - zwróć uwage na parametr "Interlaced" w tmpgenc i opis w tekście co z tym zrobić.
pozdr. zebacz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.10.2004
![]() |
Biorąc po uwagę ilość ludzi, którzy przeczytali ten wątek, dziwię się, że poza jedną osobą nikt sie nie wypowie. Być może po prostu "forumowicze" nie wiedzą jak to ustawić. Choć jestem przekonany, że panowie Robs, Jabba, lub ideJ nie mieliby z tym najmniejszego problemu.
Pozdrawiam serdecznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|